Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:526833
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Katram no tūristiem ir sapnis, kur viņi vēlētos nokļūt, šim ceļojumam jabūt īpaši izplānotam, kā arī tam jāgatavojas ar īpašu vērību. Mēs paši varam izvēlēties vietu, kur doties, kā arī pēc saviem naudas līdzekļiem atrast labāko dzīvesvietu, uz to laiku, kamēr mēs izbaudīsim ceļojumu. Lai cik dīvaini tas mums neliktos, tomēr ir viena lieta, ko mēs nespējam ietekmēt, un tie ir laika apstākļi, tomēr radot siltumnīcas efekta gāzu emisijas mēs paši radam draudus pasaulei, īpaši kalnu un ūdeņu valstīm, valstīm, kurām ienākumi veidojas pateicoties tūrismam un līdz ar to samazinās šo valstu piedāvājumi, kas savukārt ietekmē mūs. Šajā esejā tiks rakstīts par to, kādi faktori nosaka tūrisma izmaiņas globālās sasilšanas ietekmē un cik ļoti tie ietekmē tūrismu.
Manuprāt, visbūtiskākais ir tas, ka cilvēki vēlas atpūsties kūrortos, vai arī doties uz kādu no kalniem. Vienmēr, dodoties uz kādu no valstīm, kur tūrists būs ieplānojis doties peldēšanas nolūkos,viņam būs svarīgi tas, lai spīdētu saule un būtu labvēlīgi laika apstākļi. Kā arī, ja tūrists būs nolēmis doties uz kalniem, viņam noteikti būs vajadzīgs tas, lai turētos sals un sniegs nekustu ārā. Tomēr mūsdienās šīs vēlmes ir ļoti grūti izpildāmas, jo notiek globālā sasilšana, un sniegi kalnos sāk kust, kā rezultātā ar laiku var samazināties tūristu skaits, kas dosies izklaides braucienos uz kalniem. Globālās sasilšanas rezultātā arī okeānos ceļas ūdens līmenis, kas nav pozitīvs rādītājs un līdz ar to notiek lielas dabas katastrofas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1142304
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties