Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Ginger Beer - Temperature vs. Alcohol Content

     

    Eseja4 Ķīmija

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,99
Ietaupījums:
0,44 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,55
Pirkt
Identifikators:232918
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.09.2006.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aim: To shift the azeotrope of the ethanol and water mixture in ginger beer in order to produce more potent alcohol using thermodynamics.
Hypothesis: Different temperature states during the fermentation process will produce a variety of alcohol percentages in ginger beer.
Background Research:
In the modern beer brewing process, four basic ingredients--water, malt, hops (flowers of the Humulus lupulus plant), and brewing yeast (Saccharomyces cerevisiae)--initiate myriad biological and chemical processes, including enzymatic digestion, fermentation, and isomerization, which must be harnes…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,31 €
Materiālu komplekts Nr. 1305129
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ginger Beer - Temperature vs. Alcohol Content”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/232918

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties