Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:742085
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lielākoties, lai šāds produkts izceltos, ir nepieciešami kaut kāda veida pierādījumi tam, ka tas ir veiksmīgs un labs. “Moneyball” gadījumā, Ouklendas komanda sāka savu sezonu ļoti drūmi, toties sezonas izskaņā Bīna un Branda sistēmai sāka ticēt arī pārējā komanda, kā arī līdzjutēji, kas noveda pie 20 spēļu uzvaras sērijas 2002. gadā. Šis ļāva klubam iekļūt MLB izslēgšanas spēlēs, kurās diemžēl Ouklenda piekāpās Minesotas komandai 5 spēļu sērijā. Šis fenomens lika Bostonas Red Sox komandai izteikt vēlmi parakstīt līgumu ar Biliju Bīnu, kas viņu padarītu par visaugstāk apmaksāto ģenerālmenedžeri, toties Bilijs Bīns šo pieteikumu noraidīja. Nākošajā gadā Bostona uzvarēja MLB čempionātu, izmantojot Bīna un Branda pielietoto sistēmu, kas nozīmē, ka sistēma tiešām strādāja.
“Moneyball” ir izcila filma, kas apvieno sportu un biznesu, kā arī sniedz vairākas mācības saistībā ar mārketingu un tā stratēģijām – domā atšķirīgi, pievērs uzmanību skaitļiem un statistikai, fokusējies uz rezultātu, kā arī tici savai sistēmai un tam, ko tu dari. Man kā sporta atbalstītājam šī filma pozitīvi iespaidoja un ļāva gūt dziļāku ieskatu tajā, kā bizness, konkrētāk, mārketings, mijiedarbojās ar sportu.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1379684
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties