Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:121423
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.09.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Taču pavisam stingrus noteikumus izvirzījusi Indijas valdība. Indiešiem, kuri neievēro pašizolāciju un neatrodas mājās, neskaitot sitienus ar nūju, policija piemēro arī citus fiziskus sodus, piemēram, liek uz ielas "piepumpēties" vai tupēt fiziski neērtā pozā. Arī Indijā bija novērojama panika, izpērkot veikalus. Pēc valsts premjerministra Narendras Modi negaidītā paziņojuma, ka, sākot no otrdienas, valstī uz 21 dienu noteikti stingri ierobežojumi, tajā skaitā pārvietošanās aizliegums, daudzi ļaudis ļāvās panikai un jau naktī metās izpirkt veikalus. Modi savā televīzijas uzrunā paziņoja, ka visiem “jāaizmirst” par māju pamešanu, lai kāds arī būtu iemesls. Tajā pašā laikā premjers nepaskaidroja, kā tiks nodrošināta pārtika un ūdens. 1,3 miljardu lielajai valstij tas bija šoks.
Sabiedrības vienaldzība, bezatbildība un nenopietna attieksme var radīt nopietnus draudus. Galvenokārt, atbildība par vīrusa izplatību, jāuzņemas katram no mums. Ja pirms neilga laika likās, ka Covid-19 skar tikai Āziju un tas ir tālu, tad tagad neviens no mums vairs nevar pilnībā garantēt, ka neesam bijuši kontaktā ar kādu inficēto – slimo vai pārnēsātāju. Patoloģiskas bailes no simptomiem vai pilnīga procesu ignorēšana ir divas galējības, taču jāspēj arī šajā saspringtajā un grūtajā laikā, nododoties sen atliktiem darbiem, aktivitātēm, radošām izpausmēm un laikam kopā ar ģimeni.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties