Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:814362
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Neskatoties uz to, ka uzņēmums atsauca veļasmašīnas, galvenokārt lai pilnībā nesabojātu “Samsung” vārdu, manuprāt, šīs lēmums bija ētisks. Uzņēmums nemēģināja pardot ierīces ar cerību ka viss būs kārtībā bet atsauca tās. Kā vēl viens faktors tam – ienākumi. Uzņēmums tikko piedzīvojis milzīgus zaudējumus sakarā ar atsaukto viedtālruni, taču necenšas pārdot pēc iespējas vairāk lai “atgūtos”. Ja aplūkojam uzņēmumu, tā tēlu, protams, ir cilvēkiem ir svarīgi kādus lēmumus uzņēmums ir veicis. Jāatdzīst, ka cilvēki lielākoties pamana neētiskos lēmumus. Tas, iespējams tāpēc, ka ar neētisku lēmumu uzņēmums aizskar cilvēku vai pat pazemo. Uzņēmums nevar veidot savu reputāciju uz valsts iedzīvotāju rēķina. Tā pat arī amatpersona nevar gūt labumus no iedzīvotājiem caur uzņēmumu, tas nav ētiski.
Lai Latvija varētu atkopt savu financiālo stabilitāti, uzņēmumiem un netikai uzņēmumiem ir jāpieņem ētiski lēmumi. Ja uzņēmums pieņem ētiskus lēmumus kas ietekmē pircējus, pircēji, pavisam noteikti, nākotnē labprātāk izvēlēsies ētisko uzņēmumu. Ja vien viņam ir izvēle uzņēmumos. Pie sakārtotas tiesu sistēmas valstī, uzņēmumi nemaz nevarētu stipri darboties savtīgos nolūkos (neētiski), tāpēc lai notiktu izmaņas, ir jāsakārto visas valsts varas instances lai arī tās pieņemtu ētiskus un godīgus lēmumus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1360546
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties