Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:504003
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Grupā sadalīties nav grūti. Tādēļ ar šo uzdevumu ātri un veikli tikām galā. Tomēr ar uzdevuma veikšanu gāja mazliet grūtāk un laikietilpīgāk.
Kā grupa, kopā nolēmām, ka vislabākā metode, kā saklasificēt visus priekšmetus pēc to nozīmes, būtu katrai (grupā bija tikai meitenes) nosaukt priekšmetu, kas ir attiecīgajā vietā, un pēc tam izvērtēt – kas bija vispopulārākais variants un, ja domas dalās, tad diskusiju ceļā izlemt. Teorētiski tas skanēja labi, tomēr, kad ķērāmies pie lietas, tik labi vairs nebija.
Pirmo vietu noteikt nebija grūti, jo visas piekritām, ka ūdens tuksnesī ir ļoti vajadzīga lieta. Savukārt par nākamajām vietām domas dalījās. Un, ņemot vērā, ka mūsu komandā bija daudz zinošu personu, kuras vēlējās būt līderes un aktīvi pamatot savu viedokli, kā vispareizāko, process ievilkās. Visas centāmies, tā teikt, atkost katra priekšmeta vērtību. Piemēram, daudzas meitenes uzskatīja kompasu par svarīgu atribūtu tuksnesī, tomēr dažas meitenes bija dzirdējušas, ka tuksnesī kompass nedarbojas. Arī par litru šņabja izvērsās interesanta diskusija – vienas uzskatīja, ka tas ir labs dezinfekcijas līdzeklis, citas, ka labs veids kā naktī sasildīties, vēl citas, ka tieši otrādāk, labs veids kā naktī aizmigt un nosalt. Kamēr mēs tikām līdz padsmitajām vietām, bijām jau izstrīdējušās, aizrunājušās un piekusušas, tāpēc izvēloties priekšmetus pēdējām vietām īpašas diskusijas nebija. Beidzot arī valdīja vienprātība, pāri palikušie priekšmeti mums likās nesvarīgi, tādēļ vienkārši pielikām klāt cipariņus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1129331
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties