Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:149137
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.07.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Intervija ir saruna starp interesējošo personu un ieinteresēto personu. Interesējošajai personai ir jābūt saistošai ar kaut ko unikālu, savukārt ieinteresētajai personai ir jāzina, ar kādiem paņēmieniem šo unikālo maksimālā koncentrācijā dabūt ārā, un kā to maksimāli precīzi pārstāstīt auditorijai, kuras rokās nonāk gala produkts– intervijas literārā forma.
Auditorija vēlas ticēt galaproduktam un negribēs piedot, ja atklāsies meli. Tāpēc intervijā dzirdētajiem faktiem ir jābūt patiesiem. Taču manī radās pārdomas, ka ne visu var pārbaudīt, pat gribot... tā ir filozofija, kurai var piemērot bezgalīgas interpretācijas un nav iespējams novilkt robežas. Lai pierādītu savu pieņēmumu, es nolēmu doties uz interviju ar cilvēku, kurš ļoti labi orientējas sava spektra filozofijā. Mans intervējamais bija priesteris.
Ticība ir tā sfēra, kur ir grūti (gandrīz neiespējami) apstrīdēt cilvēka pārliecību, un tas arī padara personu unikālu... Daudzās vispārizglītojošās grāmatās par reliģijām esmu manījusi apgalvojumu, ka ticība ir mūžīgs pašizglītošanās ceļš. Tieši tādēļ kādreiz ir interesanti un noderīgi uzklausīt ticīga cilvēka – „profesionāla filozofētāja” radušās idejas, jo mums pašiem ikdienā nesanāk bieži filozofēt un pārdomāt dzīvi. Te nu būs iespēja novērtēt, vai arī ticība un filozofija ir pakļaujamas patiesības pārbaudei...…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1117290
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties