Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:672858
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Visiem aprakstītajijem flirta žestiem esmu noteikti uz Tu. Sākot ar acu skatieniem līdz pat stājas un gaitas veidam. Man vienmēr ir ļoti paticis flirtēt un tas pat savā veidā ir kā sports priekš manis. Varu apgalvot, ka visu, kas grāmatā rakstīts par flirtu, es pati esmu darījusi un izmantojusi, lai piesaistītu otra dzimuma pārstāvjus. It īpaši nozīme ir acu skatienam un smaidam. Esmu arī pamanījusi to, ka vīrieši, kas jūtas iekārojami un ļoti pašpārliecināti, tiešām bieži ieliek divus pirkstus bikšu priekšā, norādot uz savu erogēno zonu.
Ķermeņa valoda ir tik pat būtiska kā jebkura cita valoda, un tās apguve ir tik pat nepieciešama kā jaunu valodu apguve. Pateicoties ķermeņa valodai cilvēki var iemācīties labāk saprasties un kontaktēties viens ar otru. Tas var atvērt jaunas iespējas ne tikai biznesā, bet gan arī personīgajā dzīvē. Pēc saviem eksperimentiem un novērojumiem varu secināt, ka A. Pīza grāmatā tiešām ir noderīga vārdnīca tulkojot ķermeņa valodu. Tā man atvēra jaunu pasauli, ko apgūt, lai pilnveidotu savas lietišķās un personīgās prasmes. Man noteikti vēl ir ļoti daudz, ko apgūt, taču šī grāmata mani uzveda uz pareizā ceļa, lai varētu tālāk meklēt atbildes un iemācīties jaunu valodu – ķermeņa valodu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1375396
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties