Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:290027
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ar savu neatlaidību, pacietību esmu spējusi sasildīt kāda sirdi. Likusi kādam pasmaidīt, atplaukt priekā. Viss sākas no kaut kā neliela. Katra deja sākas no indivīda, pārveidojas kolektīvā ar nieka sešpadsmit un pēcāk jau masu pasākumā ar vairāk kā desmit tūkstošiem dejotāju – atkārtoti atklājas vienotības daile un spēks. Dejas, dziesmas, latviešu valodas, latviešu spēks. Esmu atdevusi Latvijai daļu no sevis – savu smaidu, kad dejoju, savu lepnumu par to, ka esmu latviete, ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.
Ik dienas man ir iespēja apgūt ko jaunu, papildināt, uzlabot savas zināšanas, prasmes. Ar savu darbu es varu dot arī Latvijai labumu. Rūpējoties par savu nākotni, savu tuvāko nākotni, es ieguldu Dzimtenes nākotnē. Laba izglītība, neatlaidība, arī veiksme un pacietība ir tieši tas, kas nepieciešams labākai rītdienai. Un man ir iespēja to visu sniegt Latvijai. Zināšanas un prasmes ir drošība, stabilitāte, noteiktība un skaidrība lietās un notikumos. Viss, kas nepieciešams manai Dzimtenei Latvijai – miers, stabilitāte, izaugsme. Katra indivīda izaugsme vairos valsts izaugsmi un labklājību. Tas, manuprāt, ir labākais veids kā nodrošināt Latvijai nākotni. Un Latvijas nākotne ir mana atbildība par Latviju. Katram varu novēlēt neapstāties pie iesāktā, pie pirmajām grūtībām, Latvijai novēlu to, katram latvietim, katram Latvijas iedzīvotājam, kurš vēl Latvijai labu, novēlu to. Domāt labas domas, darīt labus darbus! Un atbalstīt vienam otru. Būt vienotiem gan priekos, gan bēdās.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1240679
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties