Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:955816
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Ikviens ir radīts, lai savas dzīves laikā kaut ko paveiktu. Mēs nodzīvojam savu dzīvi – īsu vai garu – un, aizejot mūžībā, aiz sevis atstājam pēdas – dziļas vai seklas.
Kā jau visi, no dzīves gaidu kaut ko īpašu, taču lai saņemtu, ir arī jādod.
Dzīve mums sniedz tik bezgala daudz iespēju. Tā sastāv no asarām, nopūtām, smaidiem, priekiem un laimes mirkļiem, tā ir kā brīnišķīgs piedzīvojums, kur veiksmes palīdz pārciest neveiksmes. Katrs notikums un katrs mirklis šajā dzīvē mums kaut ko māca. Mēs mācamies no savām un arī citu kļūdām. Uzskatu, ka ļoti liela nozīme ir arī tam kādā vidē augam, kādā vidē dzīvojam.
Mana dzīves skola sākās ar vecākiem. Tas, ko viņi manī ir „ielikuši” paliks uz mūžīgiem laikiem un tā vērtība ir neizmērojama. Protams, ka kādreiz ir strīdi un manā dzīvē tādu ir bijis ne mazums, jo es vienmēr cenšos aizstāvēt savu viedokli, un ir bijušas dusmas uz vecākiem, taču vēlāk es saprotu, ka tas man patiesībā ir nācis tikai par labu. Katrs strīds mums kaut ko iemāca, tāpat kā katra neveiksme un nelaime māca un audzina mūsu raksturu, veido personību. Es sen jau esmu sapratusi to, ka viss, kas notiek ir tikai atgriezeniskās sekas. Viss ir savā starpā saistīts, taču jāatzīst, ka mēdz gadīties arī neizskaidrojamas parādības un notikumi. To es saucu par likteni, kuram arī ir ļoti nozīmīga loma mūsu dzīvē, taču ticu, ka mēs to varam ietekmēt, izdarot izvēli, jo vienmēr ir vairāki ceļi, pa kuriem var iet. Jā, es savā iztēlē dzīves gājumu salīdzinu ar ceļu. Pa kādu ceļu es eju, līdz tādam mērķim nonāku, protams, ka pastāv iespēja kļūdīties izvēlē un tāpēc ir svarīgi skatīties uz ceļa zīmēm, kuras ir pa ceļam, lai laikus mainītu virzienu un atgrieztos uz pareizās takas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1138542
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties