Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:660252
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es esmu dzīvības bioķīmiskās un kreacionisma piekritēja, jo katrai no šīm teorijām ir savi plusi un mīnusi, kas man liek domāt, ka šīs teorijas nepastāv katra par sevi, bet gan ir cieši saistītas viena ar otru.
Lai arī es uzskatu, ka visa dzīvā un nedzīvā radītājs ir Dievs, tomēr man ir grūti piekrist, ka visa cilvēce radusies no Ievas un Ādama. Es šo Bībeles daļu uztveru kā mītu, kas nav jāizprot burtiski, tomēr runāju par to, jo zinu, ka ir zinātnieki, kas uzskata , ka kaut kur Āfrikā ir atrastas sievietes mirstīgās atliekas, kas varētu būt bijusi Ieva. Nevaru tam piekrist, jo Ievas un Ādama bērni bija brāļi un māsas. No kā izriet, ka nākamajās paaudzēs būtu asinsradniecībā dzimuši pēcnācēji. Pat ja kariotips pieļauj šādu pēcnācēju radīšanu, jo hromosomu skaits sakrīt, sekojoši tie būtu spējīgi radīt pēcnācējus, tomēr kā zināms kariotips ir tikai virspusēja ģenētiska pārbaude, kas diemžēl uzrāda tikai tādas patoloģijas kā Dauna sindroms, kas rodas tāpēc, ka 21. hromosomas nav divas, bet gan trīs, 18. hromosomas trisomiju, kas arī ir ļoti smaga patoloģija utt., tomēr nereti, lai uzietu ģenētiskas patoloģijas cēloni, ir jārokas daudz dziļāk, tas ir, jāmeklē cilvēka slēptie niķi., kas ir cilvēku ģenētiskās nesaderības cēlonis gadījumā, ja satiekas divi cilvēki, kam šis slēptais niķis ir vienāds.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1136156
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties