Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:222137
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēkus, kuriem trūkst mērķtiecības, sauc par bezgribas cilvēkiem. Viņi nevis cenšas un rīkojas, lai pārvarētu šķēršļus, kas viņus šķir no mērķa, bet gan tikai sapņo par mērķi, fantazē, cik labi būtu, ja viņiem izdotos sasniegt mērķi, kā arī viņi bieži sūdzas par problēmām, taču neko nedara, lai tās risinātu. Šādiem cilvēkiem trūkst pārliecības, ka viņi var kaut ko izdarīt .
Katram no mums ir bijuši brīži, kad liekas, ka mērķi sasniegt nav iespējams un ka vieglāk būtu visam atmest ar roku. Gribu, tāpat kā mērķtiecību, var veidot!
Emocijas vada domāšanu un ir nesaraujami saistītas ar intelektu. Bez emociju nodrošinātās vērtēšanas, klasificēšanas nav iespējama rīcība. Pilnā mērā, ar visām niansēm domāšanas mehānismus izmanto cilvēks, bet psihes darbības pamatprincipi ir kopīgi visiem dzīvniekiem. Domāšana ir rīcības modeļa veidošana noteiktas vajadzības apmierināšanai, modificējot jau esošos atmiņā uzkrātos rīcības modeļus un veidojot jaunus no esošo vai to daļu jaunām kombinācijām. Tēli tiek izmantoti kā mērķu un to sasniegšanas ceļu (starpmērķu) kontroles līdzekļi. Dažādu rīcības modeļu un to fragmentu saskaņošana notiek galvenokārt izmantojot tēlus kā atbilstības indikatorus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties