Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:635449
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Attiecībā uz pārējām personām grupas viedoklis bija šāds: Lesbieti principa pēc neviens nevēlējas ņemt līdzi ceļojumā, māti ar bērnu tāpēc, ka noteikti ceļojuma laikā rastos problēmas bērnam, būtu piemēram, kašķīgs ātri piekusta, varbūt pat sāktu raudāt, čigāns varētu kādu apzagt un tādejādi aizkavēt grupu un ceļojumu, biznesemenis visu laiku noteikti runātu par telefonu, un censtos nokārtot neskaidros jautājumus, kas saistīti ar viņa darbu.

Darba autore saprot, ka tie ir vienkārši stereotipi, kurus ikviens no mums uzreiz iedomājās pieminot šādas personas, bet bieži vien cilvēkiem ikdienā ir lielas problēmas tikt no šī stereotipa vaļā. Bet jurista darbs, pēc autores domām, ir viens no tiem darbiem, kurā nedrīkst tik vērtēti cilvēki pēc ārējā izskata, vai pirmā iespaida. „Grupas polarizācija attiecas ne tikai uz lēmumiem, kas saistīti uz lēmumiem, kas saistīti ar risku, bet arī uz spriedumiem un attieksmēm vispār. Piemēram, grupas diskusijās cilvēki ar relatīvi maziem aizspriedumiem atbrīvojas no tiem vispār, savukārt aizspriedumaini cilvēki kļūst vēl aizspriedumaināki”. Pēc grupu darba veikšanas darba aore secināja, ka arī mūsu grupa kļūdījās izvēloties kuru no personām ņemt līdzi ceļojumā. Pēc grupu darba veikšanas mēs vēlreiz visu izanalizējām un sapratām, ka nevar cilvēku novērtē tikai un vienīgi pēc tā, ka tev pašam ir nepamatoti aizspriedumi pret to.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties