Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:104672
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Labdien. Es jums šodien vēlos pastāstīt par dzīvnieku patversmēm ar mērķi jūs pārliecināt par to, ka dzīvnieku dzīve šajos mitekļos nav no labākajām, es pat vēlētos teikt, ka tur neviens nonākušais mājdzīvnieks nejūtas laimīgs, un tāpēc vēlos jūs aicīnāt nebūt tik vienaldzīgiem pret to.
Dzīvnieku patversmes ir izveidotas tādēļ, lai palīdzētu uz ielām klaiņojošajiem dzīvniekiem, kas kādreiz ir tikuši pamesti un parasti tie ir suņi un kaķi. Dzīvnieku patversmju palīdzība izpaužas dzīvniekus no ielām nogādājot patversmē, kur viņi tiek veterināri pārbaudīti, vai nav saslimuši ar kādu slimību, ja tomēr ir, tad tiek izārstēti un dzīvnieks ir gatavs atrast sev jaunus un mīlošus saimniekus. Diemžēl dzīvē tā ir iekārtojies, ka mājdzīvnieki bez cilvēka aprūpes ir bezspēcīgi gluži tāpat kā bērns bez saviem vecākiem.
Vēlos jūs aicināt nepievērt acis uz to, un, ja esat nolēmuši iegādāties sev kādu mājas mīluli vai vismaz jums ir atbilstoši apstākļi priekš tā, tad nevilcinieties. Mājas dzīvnieks nekad nevar kļūt par maisēkli. Suns jums gādās par drošibu, kaķis par mājīgumu un siltumu, un, ja vēl mēs sīkāk painteresētos par šo dzīvnieku labajām īpašībām, piemēram, par to, ka kaķis spēj noņemt cilvēka sāpes uz konkrētās vietas paguļot. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties