Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:491908
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Viena no jaunākajām mūzikas straumēšanas vietnēm ir Tidal, kas dibināta 2014. gadā Zviedrijā un šobrīd pieder slavenajam mūziķim Jay-Z. Šis serviss ir pieejam 54 valstīs un piedāvā lossless jeb augstākās pieejamās kvalitātes digitālos audio failus, kā arī augstas izšķirtspējas video klipus un ekskluzīvu saturu, kas citur nav pieejams. Tidal ir maksas serviss un piedāvā Premium versiju, kas maksā 10 eiro mēnesī, ka arī Tidal HiFi (high fidelity) jeb augstas precizitātes skaņas kvalitātes versiju, kas klausītājiem izmaksā 20 eiro mēnesī ar pieejamām studentu, ģimenes un militāro spēku darbinieku atlaidēm. Attaisnojot augsto abonementa maksu, Tidal apgalvo, ka mūzikas straumēšanas tirgū maksā visaugstāko autortiesību procentu mūziķiem un dziesmu autoriem. Lai gan cilvēki novērtē augsto skaņas kvalitāti un pieņem lielo samaksu, zinot, ka tas nozīmē lielāku autoratlīdzību mūziķiem, Tidal pagaidām nav sasniedzis vairāk kā 3 miljonus klausītāju.
Meklējot informāciju par Latvijas digitālajiem mūzikas servisiem es uzgāju video ar nosaukumu Streamus- Latvijas Pirmais nacionālais mūzikas serviss, tomēr tā arī neatradu vairāk informācijas par šo platformu. Video, kas publicēts 2013.gadā stāsta, ka Streamus piedāvātu klausīties neierobežoti savā viedtālrunī vai datorā pirmo reizi visplašāko Latvijas mūziķu un pasaules zvaigžņu repertuāru, ko viņi papildinātu ik dienas. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1375978
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties