Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:469700
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.07.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par likuma varu, kāpēc ēnu ekonomikas mazināšanai, noziedzīgu līdzekļu apkarošanai nepieciešams finansējums.? Sajūta, ka bez šī motivējošā finansējuma nav pietiekami liela motivācija darīt savu darbu, jāver jaunas komisijas, kurām jāizvērtē jaunie, tomēr tik senie apgrūtinājumi. Pie pēdējās komponentes vairākkārt redzami ar citām komponentēm saistīti mērķi kā digitālās komunikācijas uzlabošana, publisko pārvalžu modernizācija u.c. Lai cīnītos ar korupciju, nepieciešama motivācija vismaz 33 milj. € vērtībā.! Kā arī, lai visas darbības notiktu, kā tām vajag, jaunai finanšu ministrijas uzraudzībā esošai aģentūrai visi rezultāti un procesi jāpārbauda.
Pēc iziešanas cauri plāna projektam tikai rodas sajūta, ka valdības mērķis ir atgriezties atpakaļ, kur bijām pirms tam, netiek ņemta vērā ekonomiskā izaugsme un attīstība cīņā ar Covid un pēc tā apkarošanas, ņemtas vērā krīzes radītās sekas. Tiek virzīts mērķis atgūties pa konkrētām nozarēm. Iespējams arī atkārtoti manīt idejas no vecākiem projektiem, kur dažos faktori jau zaudējuši aktualitāti. Plāns galu galā uzrakstīts kā ūdens liešana un nesniedz nekādu cerību no Covid atgūšanās. Kādā veidā pēc kritērijiem tiek mazināta nevienlīdzība, ja šī plāna izstrāde ir kā kārtējā iespēja kārtējo reizi apzagt valsts līdzekļus. Galu galā parādu atdod nodokļu maksātāji, tātad mēs paši par ne mums nepieciešamām rīcībām kā labklājības uzlabošanas valsts un pašvaldību ēkās.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties