Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:967031
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Raugoties no mūsdienām uz laiku, kad risinājās Bībeles notikumi, mēs saskatām ļoti daudz un dažādus cilvēktiesību pārkāpumus. Tas ir ļoti sens laiks kad risinājās šie notikumi, kuri tajā brīdi un laikā tika uztveri daudz savādāk nekā mūsdienas. Šodien daudzas no to laiku darbībām mēs nosaucam un uztveram kā cilvēktiesību pārkāpumu, jo mums ir daudz savādāka domāšana un lietu uztvere, kā ar cits skatījums uz dzīvi, nekā tas bija tolaik. Mūsu likumi ir daudz sakārtotāki un pilnveidotāki jo cilvēces tradīcijas un kultūra ir attīstījušās.
Tātad pārkāpumi, kas attiecināmi pret mūsdienām ir sekojoši,
-viens no pārkāpumiem ir Jāzepa pārdošana , kad brāļi aiz greizsirdības, kuru izraisīja Jāzepa sapņi (Pirmā Mozus 37:5-20), kad brāļi nolēma viņu pārdot tirgotājiem, kas gāja garām par divdesmit sudraba gabaliem (Pirmā Mozus 37:21-35). Šis cilvēktiesību pārkāpums atspoguļojas kā cilvēk tirdzniecība, kas mūsdienās ir ļoti nepatīkams, bet diemžēl populārs cilvēk tiesību pārkāpums. Cilvēks pieder tikai un vienīgi sev, kā arī tam Kungam, tādēļ cilvēkus nevar ne pirkt ne pārdot.
-velviens cilvēktiesību pārkāpums ir Jāzepa nepatiesais ieslodzījums, jo Potifars no sākuma noticēja savai sievai, bet pašās beigās saprata Jāzepa nevainību. Potifara sieva par to ka Jāzeps nepadevās viņas valdzinājumam, apsūdzēja Jāzepu piesmiešanā. Lai arī šī apsūdzība bija nepatiesa, Potifaram nācās Jāzepu ieslodzīt, sava labā vārda dēļ un lai pasargātu arī savas sievas vārdu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties