Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:873549
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.05.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

. Latvijā 2016. gadā meitenēm no 5 līdz 9 gadiem aptaukošanās bija 6,5 %, taču zēniem šis skaitlis bija augstāks 11,5 % . Lai gan Latvijā šis skaitlis ir relatīvi zems, taču kopumā pasaulē šis skaitlis ir ļoti augsts. Viens no augstākajiem rādītājiem saistībā ar bērnu aptaukošanos 2017. gadā bija Kuka salā, kur procentuāli tie bija 45,9% , kas ir gandrīz puse no bērniem. Tas rada bažas par bērnu nākotni un iespējamām slimībām ar kurām bērni saskarsies. Brīvdabas pedagoģija sniedz lielisku iespēju bērniem izkustēties no statiskā dzīves ritma, kas nāk par labu to veselībai.
Kā daļa no brīvdabas pedagoģijas ir āra klases, kas ir ierobežota, izveidota un labiekārtota vieta, kas ir aprīkota ar piemērotām mēbelēm interaktīvām nodarbībām, kas sniedz iespēju iepazīt un izpētīt vidi viesiem iedzīvotājiem, gan pirmsskolniekiem, gan skolēniem, gan cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Šīs klases tiek veidotas, lai cilvēki mācoties par dabu, reāli būtu pie dabas, dodot iespēju pirmsskolniekiem, skolniekiem un citiem cilvēkiem iespēju izzināt dabas procesu un dabas īpašības, ja skolā vai pirmsskolā netiek piekopta brīvdabas pedagoģija. Latvijā jau notiek ievirzes uz āra klasēm, taču tās pilnībā netiek integrētas pirmsskolas un skolu vidēs.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1379523
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties