Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:177808
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.02.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Protams, jau bija ievainotie, daži jau bija atvesti un ārsti bija gatavi darīt visu, lai glābtu viņu dzīvības. Anatolijs arī bija ķirurgs, kas piedalījās operatora Gvido Zvaigznes operācijā, lai arī visi šajā operācijā darīja visu, kas iespējams, ievainojums bija pārāk smags. Bez šaubām, bija arī citas operācijas, kurās ārsti glāba ievainoto dzīvības, kas beigās izvērtās veiksmīgas. Patiesi, visi bija gatavi un spējīgi rīkoties, jo situācijai bija sagatavojušies.
Ir svarīgi pateikties ikvienam, kas piedalījās barikādēs un bezbailīgi iestājās par Latviju. Visiem iedzīvotājiem, kas sabrauca no dažādām Latvijas vietām, tiem, kas sagādāja materiālus, operatoriem, kas bezbailīgi turpināja darīt savu darbu arī riskantos apstākļos, visiem kas palīdzēja, kā vien varēja. Īpaši arī visiem ārstiem, medicīnas darbiniekiem un studentiem, kas nebaidījās, palīdzēja un iesaistījās. Mediķu ieguldītais darbs un labās organizēšanas spējas traumpunktos un slimnīcās bija ļoti nozīmīgas. Tiešām grūti aptvert, kā visus barikāžu dalībniekus tā spēja savienot viens mērķis, lai arī kas viņiem stātos pretī, viņi palika stipri un bija gatavi uz visu, tikai lai sasniegtu savu mērķi. Ja mēs gribam, mēs varam, mēs esam stipra tauta!…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties