Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
5,49
Ietaupījums:
0,82 (15%)
Cena ar atlaidi*:
4,67
Pirkt
Identifikators:678925
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.04.2003.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Research has found soup to be nourishing and comforting, a practical necessity nowadays with time at a premium and busy people increasingly forced to eat on the run. The fact that soup is a very good traveller adds to it's attractiveness, as off-premise sales in America now account for 15% of total soup servings and 47% of the growth according to a 1997 NPD Crest Survey. Basically a quick, perfect grab and go item, which is a must for the hungry consumer with limited time.
Moreover the traditional low price tag has made soup light on the budget enabling it to appeal to a variety of consumers.
Soup also tends to fit every trend from comfort to vegetarian, regional and ethnic.
It is a classic, which has satisfied the appetites of consumers for hundreds of years despite the reality that soup is largely water! It is viewed by most to be healthy, comforting and nourishing, a complete meal in a bowl.
From an operator's viewpoint the convenience of preparing various soups ahead of time can alleviate workloads during busy periods such as lunch intervals when demand is high. The production costs entailed are extremely low as soup can be made in large volumes at a time, with little expertise.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,24 €
Materiālu komplekts Nr. 1268794
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Background on Soup Bars”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/678925

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties