Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:362548
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

No 1957. gada klajā nākušas vairāk nekā 30 Starptautiskā ģenētiskās epistemoloģijas centra izdevumu ar nosaukumu „Pētījumi ģenētiskajā epistemoloģijā”, kurā apkopotas Ž. Piažē grāmatas un kolektīvās monogrāfijas. 1978. gadā izdots šīs sērijas 37. numurs, kurā iekļauta Piažē grāmata „Ģeneralizācijas meklējumi”.
Patstāvīgā darba autoram nav iespējams uzskaitīt visus Ž.Piažē radītos darbus, tomēr pieminēšanas vērts, ka kopumā Ž. Piažē uzrakstījis vairāk kā 60 grāmatas un vairākus simtus publikāciju.
Tāpat, Žans Piažē arī aktīvi piedalījies daudzās starptautiskās konferencēs, kongresos, simpozijos un semināros. Pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados kļuvis par atjaunotās Šveices psihologu biedrības prezidentu, vairāku psiholoģijas žurnālu redaktors, aktīvi strādājis arī Starptautiskajā mācību jautājumu dienestā, kā arī, šī patstāvīgā darba autora jau augstāk minētajā JUNESKO.
Kolominskis J. (1984) minējis, ka reiz Žanu Piažē saticis kādā konferencē Maskavā, viņš bijis liela auguma, sirmiem matiem un apbrīnojami jauneklīgs.
Žans Piažē miris 1980. gada 16. septembrī, Šveicē, pilsētā Ženēva.
„Par Ž.Piažē dzīvi un darbību visvairāk mums liecina tie neskaitāmie pētījumi, eksperimenti, publikācijas un idejas bērnu psiholoģijā, ģenētiskajā epistemoloģijā, psiholoģijā un pedagoģijā u.c., kuras viņš mums atstājis pēc savas astoņdesmit četru gadu garā neparasti aktīvā un produktīvā mūžā.” (Paspārne G., 1998, 11.lpp.)

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties