Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:772357
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Visas Dabā un Kosmosā notiekošās parādības ietekmē cilvēka veselību un laimi. Pie Dabas ietekmes cilvēki ir pieraduši un saprot to, turpretī Kosmosa ietekmi ņem vērā visai nedaudzi, un tikai retais zina, cik tā ir svarīga.
Visvairāk cilvēkus ietekmē Saule un Mēness, arī citas planētas ietekmē cilvēku, taču mazāk. Cilvēkam ir sevi jāattīra un jāiemācās panākt, lai viņa biostrāvas funkcionētu vienādā ritmā ar planētu, kuras zīmē viņš ir dzimis. Pārveidot sevi mēs nespējam, varam tikai pielāgoties. Katram cilvēkam ir savs ritms, kas izpaužas sirdspukstos un elpošanā, sava valdošā planēta, sava krāsa, sava nedēļas diena, savs metāls, savs dārgakmens, noteikta nosliece uz slimībām ( savas vājās vietas ). Tas ir labi jāzina un jācenšas sevi pasargāt no tām.
Senatnes lielie dziednieki bija arī labi astrologi. Antīkās medicīnas reformators Hipokrats apgalvoja, ka bez astroloģijas zināšanām kļūt par labu ārstu nav iespējams un ka ārstēšanu drīkst uzsākt tikai pēc iepazīšanās ar slimnieka horoskopu.
Medicīniskās astroloģijas galvenais uzdevums ir profilakse. Burtiski nākamajā dienā pēc dzimšanas, izpētot jaundzimušā natālo karti, var gūt priekšstatu par viņa organisma vājajām vietām un izplānot šā cilvēka dzīvi tā, lai potenciālie trūkumi neizvērstos slimībā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties