Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:392975
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

2009. gada 30. jūnijā Bankas un Grupas kredītportfelis bija attiecīgi 1,63 un 1,87 miljardi latu, noguldījumi - 1,64 un 1,76 miljardi latu, kopējie aktīvi bija 2,70 un 2,81 miljardi latu. Kapitāla un rezervju apjoms 2009. gada jūnija beigās sasniedza attiecīgi 183,6 un 175,8 miljonus latu. 2009. gadā valsts turpināja sniegt atbalstu Bankai, pagarinot iepriekš izsniegtā finansējuma atmaksas termiņus. 2009. gada pirmajā pusgadā Bankas samaksātā atlīdzība Valsts Kasei par sniegto atbalstu sasniedza 20,5 miljonus latu. Tikmēr, lai samazinātu iespējamos zaudējumus no aktīvu vērtības samazināšanās, Bankā izveidota struktūrvienība darbam ar problemātiskajiem kredītiem, lai kopā ar klientiem meklētu abpusēji izdevīgākos risinājumu pašreizējā ekonomiskajā situācijā. Parex banka izstrādā bankas tālākās darbības stratēģiju, kurā veikta darbības prioritāšu izvērtēšana un stratēģisko mērķu definēšana, pārstrukturizēt esošo Bankas darbību un nodrošinot turpmāku attīstību un izaugsmi.
Tāpat, kaut banka samazina savus izdevumus, tā negrasās mainīt savu filiāļu skaitu, tas paliks nemainīgs, vismaz pagaidām, uzsver Baltijas klientu apkalpošanas daļas vadītāja-viceprezidente Agnese Paegle. Ekonomiskā situācija valstī ir būtiski mainījusies, tāpēc banka rūpīgi pēta klientu vajadzības un atbilstoši tām izstrādā jaunus produktus un pakalpojumus. Pēc bankai uzliktā ierobežojuma, tā ir pārtraukusi kreditēšanu, taču pēc to atcelšanas banka vēlas atsākt kreditēšanu, uzmanību pievēršot maziem un vidējiem uzņēmumiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1326591
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties