Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:664486
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Nauda Jūsu ārzonas uzņēmuma kontā ir nauda kabatā, varat to izmantot, kā uzskatat par lietderīgu. Ofšora kompānija ir tā, kas iepērk preces vai pakalpojumus par zemu cenu. Savukārt ārzonas kompānija šo iepirkto preci vai pakalpojumu pārdod par lielāku cenu uzņēmumam rezidentūras valtī, iegūstot savā bankas kontā starpību starp šīm summām. Nodoklis savukārt tiek maksāts no tās summas starpības, kas veidojas no pircējam pārdotās preces cenas un no iepirktās preces cenas (kura tika iepirkta no ofšoru kompānijas). Bez iepriekš minētā, dibinot ārzonu kompāniju, patiesajam īpašniekam ir iespēja palikt anonīmam – noslēdzot līgumu par sabiedrības kapitāla daļu nodošanu citai personai, bet paturot par tām kontroli, ir iespēja nodot arī citas funkcijas, tomēr svarīgi ir tas, ka šī persona ir tikai pilnvarota veikt nepieciešamās darbības ar kompāniju un tai ir jārīkojās pēc saskaņā ar patiesā īpašnieka norādījumiem.
Patiesi izdevīgs ofšoru uzņēmums ir akciju pirkšanas un pārdošanas gadījumā, jo ir iespēja pārdot uzņēmuma akcijasmpašam sev, paliekot anonīmam. Uzņēmums, kurš pērk akcijas ir ārzonas kompānija, kuras patiesais labuma guvējs ir tas pats pārdevējs, savukārt pirkšanas – pārdošanas līgums tiek slēgts ar pilnvarnieku. Tā veidojās situācija, kad pārdevējs pārdod akcijas pats sev, bet pērk tās citas personas vārdā.
Ārzonu uzņemumi ir veidoti kā starptautiskā formā neslēpts patvērums ar mērķi neredzami sagraut vai radīt peļņu un radīt tirdzniecības aktivitātes. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1360605
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties