Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:189527
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. ceļojums:
Pāvils dedzīgi, ar visu sirdi sludināja Mazāzijā. Dievs apstiprināja viņa ziņu ar brīnumu izrādīšanu. Vienā no izcili gariem sludinājumiem, kāds jauns vīrietis esot sēdējis uz loga palodzes un klausoties mācībā aizmidzis, un izkritis pa logu. Pāvils brīnumainā kārtā atdzīvināja viņu.
Sava trešā ceļojuma beigās Pāvils zināja, ka viņš var tikt ieslodzīts cietumā un varbūt pat nogalināts. Viņa pēdējie vārdi Efezas iedzīvotājiem, ticīgajiem (baznīcai) demonstrē viņa karsto pieķeršanos un nodošanos Kristum: ‘’Jūs zināt, ka jau no pirmās dienas, kopš ierados Āzijā, visu laiku esmu bijis kopā ar jums, kalpodams Kungam visā pazemībā, asarās un pārbaudījumos, kas cēlušies jūdu sazvērestību dēļ. Neko noderīgu neesmu jums noklusējis, kas jums netiktu darīts zināms vai izskaidrots visiem kopā un atsevišķi pa mājām. Gan jūdiem, gan grieķiem esmu liecinājis atgriešanos pie Dieva un ticību uz mūsu Kungu Jēzu. Un, redzi, tagad, garā saistīts, es dodos uz Jeruzalemi un nezinu, kas mani tur gaida; vienīgi Svētais Gars man ik pilsētā pasludina, ka mani gaida važas un ciešanas. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties