Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:168816
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas 90 neatkarības gadu jubilejas svētki cilvēkos ir nesuši pacilātību un lepnumu par savu valsti. Dažādi sabiedrības pārstāvji cenšas radīt svētkus ikvienam. Latvija katram ir savādāka un tik daudziem mīļa. Šogad ir neparasta rosība katrā Latvijas namā, pilsētā un novadā. Cilvēku valodā izskan patriotiski saukļi: „Sasildīsim Latviju nākotnes logā!”, „Gaismas tilts Latvijai”, „Tava, mūsu Latvija!” un vēl daudzi jo daudzi, kas liek cilvēkiem sirdī sajust varonību un siltumu pret savu Latviju. Arī mūsu universitātes sauklis „Iedegsim liesmiņu Latvijas logā!” lika katram LiepU studentam sajust svētku auru universitātes telpās. Latvijā dažādas rīkotās akcijas lika cilvēkiem sarosīties un domāt par Latviju. Mazliet ieskatīšos pāris akcijās un pasākumos, kas tika rīkoti par godu Latvijas 90. gadadienai.
Svētku devīze „Iededzies par Latviju!” radās 2008. gada 9. janvārī. Pēc triju stundu garām debatēm tapa spilgts un precīzs svētku gada aicinājums, kas tika ieteikts jubilejas organizētājiem – Rīcības komitejai. Devīzes autors – Stylemasters Studio radošais direktors Ēriks Božis. Sauklis „Iededzies par Latviju!” katru rosina iedegties ar mīlestību un apņēmību pret Latviju un darīt gaišus un labus darbus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties