Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,34 (17%)
Cena ar atlaidi*:
1,65
Pirkt
Identifikators:456119
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.12.2002.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aim
We are trying to find out how the action of amylase enzyme on starch is influenced by temperature.
Prediction
My prediction is that the lower the temperature the longer it will take for the two substances to turn a pure yellow indicating the starch has been converted into sugars (glucose).
Scientific reason
Parts of the digestive system produce enzymes which speed up the digestion of food. When the food has been digested it is absorbed through the wall of the intestine. The small soluble molecules pass through the wall into the blood vessels surrounding the intestine. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,40 €
Materiālu komplekts Nr. 1256145
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Action of Amylase Enzyme on Starch”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/456119

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties