Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:346028
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Makslīgais aborts vienalga ir kā slepkavība, jo domājot par bērna nākotni, cilvēki domā arī par savu nākotni, kas bieži izrādās pārākumā.
Bieži vien sievietēm nākas izvēlēties abortu, patiesībā, bez viņu piekrišanas, jo izrādās, ka ir smagi slimas vai ir kāda slimība, kuru bērns viņas organismā nevarēs paturēt un piedzims par atpalikušu vai arī ar citām hroniskām saslimšanām. Ja grūtniecība apdraud sievietes veselību vai dzīvību, vai auglim ir iedzimtas anomālijas, kuru dēļ bērns nav spējīgs dzīvot, ar sievietes piekrišanu, grūtniecību var pārtraukt līdz 24. nedēļai. Var Iestāties spontānais aborts, jo pats auglis atsakās būt organismā. Ja aborts notiek pret sievietes gribu (veselības dēļ), tad sekas sievietes veselībai var būt dažādas – gan fiziski, gan garīgi. Sieviete var sabrukt emocionāli, ja grūtniecība ir bijusi plānota un bērniņš ir bijis ļoti gaidīts. Pētot pašu sieviešu viedokļus, sievietes apgalvo, ka nenoliedzami pēc bērna jeb augļa nāves ir grūti dzīvot kādu laiku. Statistika, liecina, ka 70% sieviešu, kas veikušas abortu, piedzīvo zaudējuma sāpes, kas mijās ar sērām un vainas sajūtu par nodarīto. Mātes identitāte tiek ievainota, tiek liegtas rūpes, raizes par nedzimušo bērniņu, vīrieša identitāte iedragāta - ģimenes, sievietes aizstāvja loma paliek nepiepildīta.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties