Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:113838
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Uzņēmuma apraksts    3
2.1.  Sia ,, Akmentiņi” telpu raksturojums un atrašanās vieta    4
2.2.  Uzņēmuma mērķi    4
3.  Piedāvātie pakalpojumi    4
3.1.  Mūsu sākotnējie piedāvājumi un pakalpojumi    4
4.  Vadība un personāls    5
4.1.  Vienā mēnesī samaksātā nauda par algām    5
4.2.  Vienā gadā samaksātā nauda par algām    6
5.  Tirgus un mārketings    6
5.1.  Konkurences analīze    6
6.  Finanses    7
6.1.  Plānotie izdevumi    7
6.2.  Patstāvīgie plānotie izdevumi    7
6.3.  Plānotie ienākumi    7
6.4.  Kopējie ieņēmumi    8
6.5.  Plānotā bilance uz atvēršanas brīdi    8
6.6.  Naudas plūsmas grafiks    9
6.7.  Peļņas un zaudējumu aprēķins    10
7.  Reklāma    10
8.  Riski    11
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums.
Šis biznesa plāns ir izveidots, lai stādītu priekšā Sia ,, Akmentiņi” jaunizveidoto uzņēmumu, kas pieder vienai persnai.Viesu nama adrese ir x pagasts, ,,Akmentiņi”, Tel- 9665814
Uzņēmuma īpašniekam pieder zeme ar ēku, kur tiks uzveidots neliels viesu names. Īpašnieka īpašums tiks piemērots viesu nama vajadzībām. Sia ,, Akmentiņi” vajadzības gadījumā ir iespējas iegut aizņēmumu bankā.
Nodarbojoties ar nelielu tirgus izpēti secinam, ka šajā reģionā šāda tipa uzņēmumi ir ļoti maz un diezgan daudz pilsētnieki no Rīgas un citām lielākajām pilsētām ir iegādājušies savus lauku īpašumus tieši šajā pagastā, pēc tā varam secināt ka šāda tipa uzņēmums varētu būt diezgan pieprasīts. Tā kā šajā pagastā atrodas ļoti populārs un pieprasīts muzejs ,, Kurzemes cietokšņa muzejs” , tas varētu būt vēl viens piesaistoš faktors.
Galvenie mērķi ir apmierināt viesu vajadzības un velmes, kas nodrošinātu augstu servisa līmeni un piedāvāt pakalpojumus par konkurēt spējīgām cenām.
Viesu namā būs 5 divvietīgas un 2 trīsvietīgas istabas pielāgotas pārnakšņošana. Istabas varēs pasūtīt jau iepriekš. Viesu nama servisā ietilpst arī brokastis. Īr ari pirts ar atputas telpu un dīķis.
Pēc veiktajiem aprēķiniem secinam, ka uzņēmējdarbības uzsākšanai nepieciešams 18150Ls pašu kapitāls un 3000Ls bankas kredīts, 3000 Ls īpašnieka iegūldījums, ēku remontam un rekonstrukcijām, kā ari inventāra iegādei.
Pamatojums.
Šobrīd pasaulē par vienu no perspektīvākajām ekanomikas nozarēm atzīst - tūrismu.Pasaules tūrisma organizācija prognozē būtisku tūrisma pieaugumu Baltijas jūras reģijonā. Tādejādi arī Latvijai ar tās nepārblīvēto dzīves telpu, mēreno klimatu, bagāto dabas un kūlturas mantojumu, maz pārveidoto dabu, kūrortu tradīcijām, tūristiem paveras plašas iespējas kļut par pievilcīgu tūrisma galamērķi.


2.Uzņēmuma apraksts.
Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību ,, Akmentiņi” ir mērķis atvērt nelielu viesu namu. Uzņēmums pier vienai personai ar nosaukumu ,, Akmentiņi”. Uzņēmums atrodas x pagastā, ,, Akmentiņi” Tel- 9665814
Nu jau paris gadus šīs ēkas un zeme netiek izmantotas , saimnieciskam darbibām, pirms pāris gadiem, tika veikta lauksaimnieciska darbība. Bez ēkam pieder arī zeme (23ha) Sakumkapitāla iegūsanai plāno daļu zemes pārdot.
Biznesa plāna sastādīšanas mērķis ir sia vadības lietošanai un vajadzības gadījumā, lai to varētu pārstrādāt un izveidot kredīta pieteikumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties