Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:267461
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  KOPSAVILKUMS    3
1.1.  Mērķi    4
1.2.  Misija    4
1.3.  Svarīgi momenti – veiksmes atslēgas    4
2.  UZŅĒMUMA KOPSAVILKUMS    5
2.1.  Uzņēmuma atrašanās vieta    5
2.2.  Palaišanas kopsavilkums    5
3.  PAKALPOJUMI    6
3.1.  Pakalpojuma apraksts    6
4.  TIRGUS ANALĪZE    7
4.1.  Mārketinga stratēģija    7
5.  KOMERCPROGNOZE    8
6.  VADĪŠANAS KOPSAVILKUMS    9
7.  FINANŠU PLĀNS    10
7.1.  Finanšu rādītāji    11
7.2.  Tīrā peļņa    13
7.3.  Rezultāti un secinājumi    15
8.  RISKI    16
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    17
  PIELIKUMI    18
Darba fragmentsAizvērt

1.KOPSAVILKUMS
Uzņēmuma SIA „Stelpes medus bite” darbība tiks uzsākta, kad Uzņēmuma reģistrā apstiprinās SIA darbību un iekārtos veikala telpas, kas varētu ilgt 2 mēnešus. SIA ir dibināta kā jauns uzņēmums, bet tā darbinieki iepriekš ir darbojušies dažādos uzņēmumos.
Veikala SIA „Stelpes medus bite” galvenais darbības veids ir pakalpojums: proti, biškopības produktu ievākšana un pārdošana Stelpē. SIA ” Stelpes medus bite” pārdos labas kvalitātes medus produktus.
Uzņēmuma vadošie darbinieki ir apguvuši uzņēmējdarbības ekonomiku un uzņēmuma vadību, to profesionālās iemaņas ir vērtētas, kā atbilstošas ieņemtajiem amatiem.
SIA atrodas skaistā vietā Stelpē (Bauskas rajons) Dārza ielā, privātmājā ar 2 istabām, vienā būs veikals, otrā noliktava, kur tiks uzglabāti medus produkti. kas ērti pieejama visiem iedzīvotājiem. Viegli piebraukt ar auto un ir autostāvvieta, kā arī ērta infrastruktūra, lai nokļūtu līdz veikalam.
Lai SIA varētu uzsākt aktīvu darbību ir nepieciešams 20000,-Ls, līdz ar to būs vajadzīgs bankas finansiālais atbalsts. Par racionālāko formu uzskatāms ilgtermiņa hipotekārais aizdevums 15000,-Ls apmērā uz 10 gadiem ar procentu likmi 8,1 % gadā, savukārt 5000 būs paša ieguldījums. Šādas finansēšanas formas pielietošana spēj realizēt produkcijas augstu konkurētspēju, tādējādi nodrošinot kredīta dzēšanu un naudas uzkrāšanos tālākās attīstības vajadzībām. Finanses tiks izmantotas nepieciešamā inventāra iegādei, t.i. medus ražošanai (stropi, bites, dravnieka apģērbs utt.), kā arī viss, kas ir nepieciešams veikala aprīkojumam (kases aparāts, vitrīna, plaukti, dažādi iepakojumi utt.)
Mērķauditorija ir dažāda vecuma Latvijas iedzīvotāji (aptuveni no 20 līdz 74 gadu vecumam). Mērķauditorija ir ar vidējiem un augstiem ienākumiem. Liela daļa sabiedrības uzskata, ka medus ir dārgs, tomēr, ka par to ir vērts maksāt. Medus produktus pirks tie, kam patīk veselīgs dzīvesveids.
Tā kā tas būs jauns uzņēmums, lielākoties reklāma būs informatīva, lai piesaistītu sabiedrības uzmanību. Uzņēmums plāno ievietot reklāmu pilsētas radio, pilsētas avīzē, portālā www.bauska.lv.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties