Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:952127
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šobrīd pasaulē par vienu no perspektīvākajām ekonomikas nozarēm atzīst tūrismu. No tautsaimniecības izaugsmes viedokļa tūrismam ir raksturīgs ievērojams multiplikatīvais efekts: tā rada jaunas darba vietas kā pašā nozarē, tā tieši un netieši saistītajās nozarēs, ir nodokļu maksātāja valsts un pašvaldību budžetā, investīciju un uzkrājumu avots, sniedz attīstības un izlīdzināšanās iespējas reģionos.
Pasaules tūrisma organizācija prognozē būtisku tūrismu pieaugumu Baltijas jūras reģionā-pilsētu apskates programmas, kultūras un konferenču tūrismu, burāšanu u.c. Arī Latvijai ar tās nepārblīvēto dzīves telpu, mēreno klimatu, bagāto dabas un kultūras mantojumu, maz pārveidoto dabu, kūrortu tradīcijām, kvalificētiem speciālistiem paveras plašas iespējas kļūt par pievilcīgu tūrisma galamērķi.
Analizējot perspektīvas un iespējas gūt lielu peļņu, nodarbojoties tūrisma sfērā, es nolēmu nodibināt savu tūrisma aģentūru ’’Adven tūrs’’.
Uzņēmumu “Adven tūrs’’ paredzēts dibināt 2003. gada augustā un reģistrēt Latvijas Republikas reģistrā kā sabiedrību ar ierobežotu atbildību.
SIA atradīsies Brīvības ielā 54, Rīgā, LV-1075. Sabiedrības ofisa telpa atradīsies Rīgas centrā, līdz ar to pasūtītājiem būs ērti atrast un nokļūt līdz uzņēmuma ofisam.
SIA “Adven tūrs” tiks dibināta, lai sniegtu dažādus pakalpojumus tūrisma sfērā. SIA nodarbosies ar vižu noformēšanu, ekskursiju organizēšanu, autobusu nomu, kā arī aviobiļetes pārdošanu. Firmas pakalpojumi būs kvalitatīvi, jo personāls sastāvēs no izglītotiem un kvalificētiem cilvēkiem, kuri pievērsīs ļoti daudz uzmanību klienta apkalpošanai un konsultēšanai.
SIA “Adven tūrs’’ būs viena īpašnieka uzņēmums, kur strādās 7 darbinieki, bet tālāka nākotnē uzņēmums plāno paplašināties un darbinieku skaits noteikti palielināsies.
Uzņēmums darbosies pilnās konkurences apstākļos. Uzņēmuma konkurenti piedāvā līdzīgus pakalpojumus, tādēļ "Adven tūrs" aģentūrai īpaši būs jādomā par sava uzņēmuma imidžu un pakalpojumu kvalitāti, kā arī par cenām.
Pieprasījums pēc uzņēmuma pakalpojumiem ir maksimāli atkarīgs no to kvalitātes un cenas, tātad, ja preču cena un kvalitāte būs pieņemama klientam, tad problēmām ar pakalpojumu realizāciju nevajadzētu rasties.
Uzņēmumā SIA ’’Adven tūrs’’ cenas ir noteiktas un aprēķinātas pēc kalkulācijas metodes, kad uz katru pakalpojumu iet noteikti un zināmie rēķini par izmaksām, kuri ir nepieciešami, lai veiktu šo pakalpojumu.
Cenas uzņēmumā ir noteiktas pēc konkurentu cenām, un šīs cenas pilnīgi aizsedz firmas izdevumus.
Uzņēmuma pamatkapitāls būs 7900Ls, no kurienes 3400Ls es ņemšu bankā ar procenta likmi 8%. Apgrozījumam gadā paredzēts būt 91044,00Ls izdevumi 41649,32Ls, līdz ar to peļņa būs 49394,62Ls. Pēc ieņēmumu un izdevumu prognozes ir redzams kā ieņēmumi pilnīgi aizsedz uzņēmuma izdevumus. Tas nozīme, ka uzņēmuma darbība būs ļoti veiksmīga un sekmīga.
Lai nodrošinātu veiksmīgo minēto pakalpojumu sniegšanu, tiks veikti sekojoši pasākumi:
darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana
veikta reklāmas kompānija
uzsākta aktīva darbība…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties