Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:182569
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Vispārējā informācija par uzņēmumu    4
  Vadība un organizācija    5
  Nozares raksturojums    6
  Darbības raksturojums, pakalpojumi    8
  Mārketinga plāns    10
  Projekta realizācijas izklāsts    12
  Detalizēts sesiju plānojums    17
  Sesiju plānojums    18
  Finansu plāns    18
  Problēmas, ar kurām var saskarties grupas darbības laikā    23
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    24
Darba fragmentsAizvērt

Biedrība “Brīnums” ir dibināta ar mērķi organizētu topošo māmiņu kursus. Organizācija izmanto Aizkraukles novada domes Sociālā centra telpas. Organizācijas dibinātāji ir piesaistījuši Ls 1580 no pašvaldības budžeta, kas tiks izlietoti sākotnējiem ieguldījumiem pamatlīdzekļos. Biedrība ir dibināta kā jauna organizācija un ar līdzīgo darbību līdz šim nav nodarbojies. Savu darbību tā sāks 2010.gada 1.janvārī. Organizācijas vadošie darbinieki ir apguvuši pamatus uzņēmējdarbībā un uzņēmuma vadībā , to profesionālās iemaņas ir vērtējamas kā atbilstošas iemaņas amatam. Darbinieku izglītības līmenis nepārtraukti celsies, kas ļaus nodrošināt arvien kvalitatīvāku darbību. Speciālista kvalitāte tiks paaugstināta, izmantojot kvalitātes celšanas kursus. Organizācija iekaros noteiktas iedzīvotāju daļas simpātijas un nodrošinās savas tirgus nišas stabilitāti un vispārējo attīstību ar maksimālu atdevi darbam, cilvēkmīlestību, kā arī palielinoties darbinieku izglītības līmeņiem un profesionalitātei,.
Biedrības galvenās klientes būs jaunās topošas māmiņas. Tā kā izmantojamās telpas nav lielas, biedrība sniegs pakalpojumu slēgto kursu veidā- ierobežotā grupā (12-15cilv.). Mārketinga izmaksas nav paredzētas, jo Aizkrauklē ir iespējams izmantot vietējo televīziju reklāmai, ka arī rajona mājaslapu, kas neprasa līdzekļus.

„Brīnums” ir topošo māmiņu klubs Aizkrauklē. Grūtniecības laiks un bērniņa nākšana pasaulē ir ar brīnuma oreolu apveltīts notikums katras sievietes dzīvē, tieši tāpēc topošo māmiņu kluba nosaukums ir „Brīnums”.
Organizācija uzņēmumu reģistrā tiek reģistrēta kā biedrība, ar norādi kā tā ir bezpeļņas organizācija. Organizācijas juridiskā forma ir atkarīga no izvēlētajiem darbības mērķiem, proti, ja darbības mērķis ir veidot personu apvienību, statūtos noteikto mērķu sasniegšanai un mērķiem nav komerciāls raksturs, piemērotākā juridiskā forma ir biedrība. LR likumdošana nosaka, ka biedrība ir brīvprātīga personu apvienība, kas nodibināta, lai sasniegtu statūtos noteikto mērķi, kam nav pelņas gūšanas rakstura. Dibinātāju skaits nedrīkst būt mazāks par diviem. Biedrība ir juridiskā persona. Tā iegūst juridiskās personas statusu ar brīdi, kad tā ierakstīta biedrību un nodibinājumu reģistrā.[2]. Biedrība ir sabiedrības forma, kurai nav paredzēts pamatkapitāls. Ienākumu nodoklis tai nav jāmaksā, jo biedrība negūst peļņu. Gada beigās radušies uzkrājumi netiek uzskatīti par peļņu Komerclikuma izpratnē.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1111869
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties