Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:736550
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.1999.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA “” no dibināšanas brīža līdz šai dienai ir nodarbojusies tikai ar starptautiskiem autopārvadājumiem. Uzņēmuma īpašumā ir nekustamais īpašums Rīgā, …………. ielā 17, kura īpašumtieesības ar 1996.gada 25.oktobra lēmumu ir reģistrētas zemesgrāmatā uz uzņēmuma vārda, kur arī atrodas uzņēmuma birojs un automašīnu bāzes vieta. Zeme, uz kuras atrodas šis īpašums, ir Latvijas valsts īpašumā, bet ar to ir noslēgts zemes nomas līgums uz 50 gadiem, kas arī ir reģistrēts zemesgrāmatā. Patlaban uzņēmums ir uzsācis sarunas ar Privatizācijas aģentūru par šīs zemes izpirkšanu (Privatizācijas aģentūras vēstule pielikumā). Taču šis nekustamais īpašums ir par lielu, lai to izmantotu tikai un vienīgi mērķim, kuram tas ir izmantots līdz šim. Šis īpašums padomju laikā tika izmantots ražošanas mērķiem un atbilstoši tā laika iekārtai arī tika ekspluatēts un nevienam nav noslēpums kā šāda tipa ēkas varētu izskatīties šodien.
No otras puses tagad, Latvijā arvien straujāk attīstoties uzņēmējdarbībai, katram uzņēmumam, lielākam vai mazākam, ir nepieciešamas telpas darbam. Un, par cik šim faktoram ir tendence pieaugt, potenciāli iznomājamo telpu daudzums samazinās.
Šo iemeslu dēļ, būdama ievērojama nekustama īpašuma – četrstāvu ražošanas ēkas un vēl divu nelielu ēku īpašniece, SIA
“” ir izpētījusi telpu nomas piedāvājumu tirgu un nākusi pie secinājuma, ka šobrīd ir liels pieprasījums pēc telpu nomas Rīgas centrā un ap to.
Bet, lai varētu rentabli izmantot (iznomāt telpas biroju iekartošanai un ne tikai) uzņēmuma rīcībā esošās telpas, tām, bez šaubām, ir jābūt attiecīgā vizuālā un tehniskā (tehniskais stāvoklis šim īpašumam ir ļoti labs, salīdzinot ar citiem tik pat veciem nekustamajiem īpašumiem) stāvoklī, kas prasa diezgan lielu kapitālieguldījumu. Bez tam uzņēmums plāno privatizēt zemi, uz kuras atrodas uzņēmuma īpašumā esošās ēkas, kas ievērojami palielinātu šī nekustamā īpašuma kopējo vērtību. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties