Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:372827
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA “Naudas maiss”, dibināta 1995. gadā, nodarbojas ar sabiedrisko ēdināšanu un viesnīcu pakalpojumiem. Uzņēmumam pieder viesnīca “Spilventiņš” un zivju restorāns “Ne asakas”. Ņemot vērā klientu ieinteresētību un veikto aptauju rezultātus, esam secinājuši, ka ir izdevīgi paplašināt uzņēmumu, piedāvājot arī autonomas pakalpojumus. Tam ir nepieciešams Ls 320000 ilgtermiņa kredīts ar 10% likmi gadā. Tā kā uzņēmums jau 7 gadus darbojas veiksmīgi un nes peļņu, varam būt droši, ka spēsim atdot kredītu.
Autonoma tiek plānota Rīgā, Brīvības ielā 159, turpat, kur atrodas viesnīca. Iznomāšanai tiks nodotas 14 automašīnas, pie tam tādas, kas atbilst dažādām vēlmēm un vajadzībām un nav pieejamas citās autonomās.
Veicot tirgus analīzi, mēs esam izvērtējuši, kādi būs mūsu potenciālie klienti, no kuriem lielākā daļa būs mūsu viesnīcas iemītnieki, piemēram, biznesa cilvēki no Latvijas un ārvalstīm. Tāpat secinājām, ka esam spējīgi konkurēt autonomas tirgū, jo Rīgā ir tikai viena viesnīca, kas piedāvā šādus pakalpojumus. Pārējās autonomas nespēj piedāvāt saviem klientiem tik labas automašīnas.
SIA”Naudas maiss” ir zivju restorāna “Ne asakas“ un viesnīcas “Spilventiņš“ īpašniece, dibināta 1995.gada 4.janvārī. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 3. Reģistrācijas numurs ir 540328791. Sākotnēji uzņēmumam piederēja tikai viesnīca, kas tagad ir augstas kvalitātes četrzvaigžņu viesnīca ārzemju viesiem, taču 1999.gadā tika atvērts zivju restorāns. Gan viesnīca, gan restorāns atrodas Rīgā, Brīvības ielā 159. SIA “Naudas maiss” ir astoņi dalībnieki: Aldis Bērziņš, kuram pieder 25 % kapitāla ; Sandis Pētersons, kuram pieder 25 % kapitāla; Jelena Lebedeva, kurai pieder 10,5 % kapitāla; Arnis Gavars, kuram pieder 10,5 % kapitāla; Anna Nikolajeva, kurai pieder 10,5 % kapitāla; Artūrs Ilziņš, kuram pieder 10,5 % kapitāla; Silga Dadzīte, kurai pieder 10,5 % kapitāla; Līga Orlovska, kurai pieder 10,5 % kapitāla. SIA “Naudas maiss” kā savu uzņēmuma misiju jeb sūtību definē klientu vajadzību apmierināšanu, prasību pēc kvalitātes izpildīšanu un apkalpošanu. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties