Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:709509
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA “Būcenis” ir unikāls ar to, ka tas ir atvērts 24.stundas diennaktī, tas nozīmē, ka apmeklētājiem nav jāuztraucas par laika ierobežojumiem. Iedzīvotājiem tiek nodrošināta iespēja apmeklēt SIA “Būcenis” jebkurā sev vēlamajā laikā. Cilvēkiem vairs nebūs jāuztraucas par nokļūšanu uz pilsētas centru, lai varētu patīkami pavadīt laiku. Tiks ietaupīti izdevumi par transporta pakalpojumiem, kā arī būs iespēja izvairīties no nevēlamām un garām nakts pastaigām.
Šobrīd Valmieras iedzīvotājiem ir iespēja sarīkot svinības, klausīties kvalitatīvu mūziku un savādāk izklaidēties tikai pilsētas centrā. Tas ierobežo cilvēku vēlmes un iespējas, rezultātā bieži tiek atcelti nodomi iziet ārpus dzīves vietas.
SIA “Būcenis” atrašanās vieta tiek plānota Valmierā, Ausekļa ielā. Netālu no atpūtas vietas ir apdzīvota vieta Kocēni. Lai Kocēnu iedzīvotāji varētu labi izklaidēties, tiem ir jādodas uz Valmieras centru. SIA “Būcenis” ir ceļa Kocēni – Valmieras centrs vidusdaļā, turklāt tā atrāšanās vieta ir pie daudzstāvu namiem un studentu viesnīcām.
Īpašs uzsvars tiks likts uz atpūtas vietas izveidošanu. Tā sastāvēs no vairākām daļām – bistro (atsevišķā telpā), alus bārs, vasaras periodā alus dārzs, biljarda zāle, kā arī atsevišķa deju zāle ar modernu gaismas un skaņas tehniku un skatuvi, kura domāta dažādiem izklaides pasākumiem un grupu koncertiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1214714
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties