Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:735790
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums    2
1.1.  Uzņēmuma apraksts    3
2.  Pamatojums    3
3.  Produkts / Pakalpojums    4
4.  Klientu un Tirgus situācija    5
5.  Konkurenti    6
6.  Virzība tirgū un mārketinga plāns    6
7.  Projekta realizācija    7
8.  Uzņēmuma vadība un personāls    9
9.  Finanšu plāni    11
10.  Termiņi un perspektīvie mērķi    17
11.  iespējamie riski un novēršana vai ierobežošanas iespējas    18
13.  Izmantotais Literatūras saraksts    20
Darba fragmentsAizvērt

Viesu nams „Robeža” atradīsies Bauskas rajonā, Grenctālē vai arī, ja pieprasījums būs lielāks Grebņevas robežpunktā, tad veidosim uzņēmumu šajā robežpunktā. Tas atrodas Malnavas pagasts, Ludzas rajons. Šī uzņēmuma darbība tiek plānota uzsākt 2008. gada 1. janvārī. Uzņēmuma darbības forma - personālsabiedrība. Šis viesu nams Grenctālē būs kas jauns, jo, apskatot šo vietu, mēs konstatējām, ka tur ir kaut kas tāds nepieciešams, jo tur nav nevienas atpūtas vietas. Kā arī šis uzņēmums būs jaunizveidots, kura īpašnieces ir Laura Jegorova un Ilze Odzule.
Mūsu teritorijā ir uzdevums izveidot viesu namu „Robeža”, kas būs ļoti piemērots cilvēkiem, kas dodas ārpus Latvijai, jo mūsu viesu nama precīzā atrašanās vieta ir Grenctāles robežpunkts. Mūsu uzņēmuma pamatdarbība tiks vērsta uz viesnīcu pakalpojumi, atpūtas telpas izmantošana, tas ir, pagrabstāvs tiks izveidots kā atpūtas vieta, kur cilvēki var gan spēlēt biljardu un novusu un pārējas lietas, ēdināšana, mūsu uzdevums būs rūpēties, lai cilvēki justos ļoti labi un apmierināti un būtu gatavi turpināt savus ceļus tālāk uz ārzemēm.
Lai mēs spētu kaut ko tādu izveidot šajā vientuļajā robežpunkta nostūrī , mums ir jau sarunāts ar šī robežpunkta vadītāju un mēs esam ieguvušas zemi, kura ir dota mums īrēt, lai varam veidot savu uzņēmumu, tas ir tādā gadījumā, ja mēs šo uzņēmējdarbības plānu vēlētos īstenot.
Mūsu uzņēmuma stratēģija - ar zemāku cenu un zemākiem izdevumiem, kā arī elastīgu atlaižu sistēmas palīdzību iekarot lielāko tirgus daļu, nodrošinot stabilitāti pakalpojumu sniegšanā, un vairāk patstāvīgu klientu piesaistē, šādā veidā panākot uzņēmuma attīstību, un veicināt konkurētspējīgu uzņēmumu, kas būtu pilnīgi atbilstošs visām prasībām.
Mūsu plānā viesu nama pakalpojumi tiks vērsti uz pilnīgi visiem iedzīvotājiem gan tiem, kas dzīvo Latvijā, gan arī tiem, kas ierodas Latvijā, lai vienkārši atpūstos. Viesu nama izmaksas, lai klients varētu pilnvērtīgi atpūsties, būs visiem pieejams, jo mēs izvērtēsim tādu situāciju, lai spētu atļauties katrs, kurš ir strādājošs un kuram ir vēlme to izmantot. Viesu namā varēs aktīvi atpūsties gan pieauguši cilvēki, gan arī bērni.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1176340
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties