Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:242922
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.05.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Dati par plānoto uzņēmumu    4
  Uzņēmuma apraksts    4
  Mērķi    6
  Pakalpojumi    6
  Klienti un tirgus situācija    9
  Konkurenti    11
  Virzība tirgū, reklāma    11
  Uzņēmuma vadība un personāls    13
  Finanšu plāni    13
  Iespējamais risks un tā novēršanas iespējas    17
  Priekšlikumi    19
  Pielikumi    20
Darba fragmentsAizvērt

Lauku mājas “Stinkas” atradīsies Valmieras rajonā Kocēnu pagastā, aptuveni 10 km no Valmieras. Uzņēmuma īpašnieks būs ģimene, kurai pieder pašlaik tur esošā zemnieku saimniecība “Stinkas”. Lauku māja un visas tai piederošās būves aizņems aptuveni 2 ha lielu zemes gabalu. Zemes īpašnieks ir ģimene. Lauku mājas teritorijā atrodas divstāvu māja, šķūnis, pirts, garāža zem jumta, klēts un zirgu stallis.
Lauku mājas nodarbosies ar viesu uzņemšanu, nakšņošanas, ēdināšanas un pirts pakalpojumu piedāvāšanu. Ar šo lauku mājas pakalpojumu sniegšanu notiks uzņēmuma ieņēmumu gūšana. Lauku mājas uzsāks savu darbību 2006. gada 1. maijā. Pakalpojumi tiks sniegti visu gadu. Piedāvājums pavasara, vasaras, rudens un ziemas mēnešos virzīts uz to, lai apmierinātu klientu vajadzības un vēlmes. Visi tie, kuri grib atpūsties, “atslēgties” no darba, nosvinēt svētkus, vienkārši pārnakšņot, ieturēt maltīti vai pavadīt jaukas brīvdienas ar savu ģimeni, būs laipni gaidīti lauku mājās “Stinkas”. Uzņēmums plāno savus pakalpojumus pārdot Latvijas iedzīvotājiem un ārzemniekiem. Lai to izdarītu, uzņēmumam ir nepieciešams ierīkot sporta laukumu, rotaļu laukumu bērniem, attīrīt un labiekārtot blakus mājai esošo ūdenskrātuvi, kā arī nodrošināt kvalitatīvus un konkurētspējīgus pakalpojumus saviem potenciālajiem klientiem.
Lai to visu īstenotu, nepieciešami naudas līdzekļi un papildus darbinieki. Ar sākuma pamatkapitālu tiks nodrošināta mājas labiekārtošana, pamatlīdzekļu iegāde, kā arī pamatdarbības uzsākšana. Turpmākās darbības nodrošināšanai un labiekārtošanas darbu veikšanai nepieciešamie līdzekļi tiks iegūti ar pakalpojumu sniegšanu klientiem un ārējā finansējuma piesaistīšanu (sadarbības partneri un bankas kredīts). Papildus darbaspēku plānojam piesaistīt no Kocēnu pagasta, kā arī no netālu esošās Valmieras pilsētas.
Lauku tūrismam Latvijā un arī Vidzemē ir tendence pieaugt, jo cilvēki arvien vairāk cenšas pavadīt savu brīvo laiku ārpus pilsētām, tīrā dabā. Apkārtējā vide, ko uzņēmums piedāvā, atbilst cilvēku vēlmēm un vajadzībām – tīrs gaiss, nepiesārņota daba, nav pilsētas trokšņu, tuvumā gan tīra ūdenskrātuve, gan mežs. Uzņēmums garantēs saprātīgas cenas un kvalitatīvu apkalpošanu.

Dati par plānoto uzņēmumu

Nosaukums: lauku mājas “Stinkas”.
Dibināšanas datums: 2006. gada 1. maijs (plānots).
Plānotā uzņēmējdarbības vieta, telefons, e-pasts: Valmieras rajona Kocēnu pagasta “Stinkas”, 2,5 km attālumā no autoceļa Valmiera - Zilaiskalns, www.stinkas.lv.
Uzņēmuma īpašnieki, dzīvesvietas adreses: Modris Roze, Gatis Roze un Rita Roze, Valmieras rajona Kocēnu pagasta “Stinkas”.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties