Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
8,49
Ietaupījums:
1,19 (14%)
Cena ar atlaidi*:
7,30
Pirkt
Identifikators:664499
Vērtējums:
Publicēts: 27.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Jauna uzņēmuma izveides iespēju teorētiskie aspekti    4
1.1.  Jauna produkta attīstības lēmumu pieņemšanas process    4
1.2.  Siera restorāna idejas apraksts    5
1.3.  Tirgus izpēte    6
1.4.  Mārketinga pasākumi    7
2.  Tirgus izpēte    9
2.1.  Ēdināšanas uzņēmumu pakalpojumi Rīgā    9
1.2.  Konkurentu piedāvājums    10
1.3.  Siera restorāni ārvalstīs    12
1.4.  Siera restorāna piedāvājuma pieprasījuma izpēte    14
3.  Mārketinga pasākumi jaunam siera restorānam    19
3.1.  Kompleksais mērketings    19
3.1.1.  Vieta    19
3.1.2.  Produkts    19
3.1.3.  Cena    20
3.1.4.  Veicināšana    20
  Secinājumi    22
  Priekšlikumi    23
  Literatūras avotu saraksts    24
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Darba izstrādes laikā autore secina, ka:
1. Pasaulē ir vairāki specializētie siera restorāni, kuri piedāvā vidējas un augstas kvalitātes siera ēdienus, plašu vīnu klāstu, interesantus telpu noformējumus un dažādus izklaides pasākumus.
2. Kaut arī Rīgā līdz šim nebija izveidots specializētais siera restorāns, daudzi Rīgas ēdināšanas uzņēmumi piedāvā plašu vīnu klāstu un ēdienus, kuru galvenā sastāvdaļa ir tieši siers.
3. Latvijas iedzīvotāji ir ieinteresēti siera restorāna apmeklēšanā un pakalpojuma izmantošanā, dodot priekšroku restorānam ar pilnu un daļēju viesmīļu apkalpošanu.
4. Izvēloties ēdināšanas uzņēmumus, cilvēkus visvairāk ietekmē tādi faktori kā ēdienu piedāvājuma sortiments un kvalitāte, kā arī cenu līmenis.
5. Jauna restorāna atvēršanā lielāko problēmu var sagadāt tas, ka cilvēki nav gatavi maksāt pakalpojumam atbilstošu cenu.
6. Lielākā daļa cilvēku gūst informāciju par ēdināšanas uzņēmumiem no saviem radiniekiem un draugiem, kā arī lasot ziņas internetā.

Priekšlikumi
1. Sakarā ar to, ka līdz šim Latvijā vēl nebija izveidots siera restorāns un Rīgas ēdināšanas uzņēmumi piedāvā samērā šauru siera ēdienu sortimentu, uzņēmumam ir jāapgūst niša, izstrādājot jaunu un unikālu produktu.
2. Ņemot vērā potenciālo klientu vēlmes, jaunam siera restorānam būtu jāpiedāvā daļēja vai pilna viesmīļu apkalpošana.
3. Lai piesaistītu pēc iespējas vairāk apmeklētāju, siera restorāna vadītājiem ir jāizstrādā daudzveidīgs ēdienu sortiments un demokrātiska cenu politika.
4. Uzņēmuma vadītājiem regulāri jāseko līdzi pieprasījumam un, ja ir nepieciešamība, jāstrādā pie cenu politikas, ieviešot dažādas atlaides vai mainot piedāvājumu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −11,46 €
Materiālu komplekts Nr. 1325599
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Jauna tūrisma produkta - siera restorāna attīstības iespējas un pozicionēšana Latvijas tirgū”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/664499

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties