Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:165133
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums    3
2.  Biznesa plāna izklāsts    4
2.1  Uzņēmuma apraksts    4
2.2.  Produkta un pakalpojuma raksturojums    5
2.3.  Tirgus analīze    6
2.4.  Mārketings    8
2.5.  Uzņēmuma funkcionēšana    9
2.6.  Uzņēmuma vadība    12
2.7.  Riski un problēmas    13
2.8.  Potenciālie riski    14
2.9.  Finanšu informācija    15
3.  Pielikumi    16
Darba fragmentsAizvērt

Tiek dibināts jauns uzņēmums IK ‘’UZŅĒMUMA NOSAUKUMS’’, kura īpašnieks (VĀRDS UZVĀRDS) uzsāk uzņēmējdarbību ar 20 000 Ls lielu sākuma kapitālu.
Uzņēmums ražo dažādu krāsu vinila plates, raksta tajās mūziku, nolasa no platēm mūziku un ieraksta to ciparu formātā (mp3, waw u.c.).
Galvenais ar ko nodibināmais uzņēmums spēs piesaistīt pircēju, ir iespēja izdarīt pilnīgi individuālu pasūtījumu. Mērķtirgus ir dīdžeji un jaunieši .
Biznesa plāna mērķis ir radīt skaidru priekšstatu par izvēlētās uzņēmējdarbības jomas iespējamo realizāciju uzņēmuma īpašniekiem.
Strauji attīstoties tirgum, vinila plašu ražošana ir apstājusies, Latvijā tās vairs neražo. Vinila plates vēljoprojām ir galvenais dīdžeju istruments. Tās ir daudz dzīvākas nekā cd diski. Latvijā ļoti straji attīstās un rodas jauni dīdžeji. Viņi plates pasūta ar interneta starpniecību no ārzemēm. Taču kamēr plate ar vēlamo dīdžeja mūziku atnāk līdz Latvijai mūzika jau ir palikusi, teiksim tā nepopulāra. Šādu produktu veidošanā veiksmīgi varētu iesaistīties IK „UZŅĒMUMA NOSAUKUMS”. Novērtējot situāciju Rīgā un kā arī citās Latvijas pilsētās, izvērtējot konkurentu darbību, redzams, ka pieprasījums ir liels taču piedāvājums ir ļoti skops.
Galvenie uzsvari mārketinga stratēģijā tiek likti uz sniegto pakalpojumu kvalitāti un individuālu pieeju klientiem. Veidojot uzticīgu klientu loku, patstāvīgajiem klientiem dodot atlaidi platēm un mūsu pakalpojumiem.
Jau pirmajā IK „UZŅĒMUMA NOSAUKUMS” pārskata mēnesī, uzņēmums cer gūt peļņu, kas nākamajos mēnešos palielināsies proporcionāli piesaistīto klientu skaitam.
Plates varēs iegādāties firmas veikalā, tās tiks izplatītas pa visu Latviju. Firmas veikalā varēs saņemt visus pakalpojumus, kas saistīti ar plašu ieskaņošanu, iepakošanu, vai mūzikas nolasīšanu no plates. Galvenā izejviela plastikāts tiks iepirkta no firmas Latvijā, iekārtām ar kurām ražos plates, tiks izstrādāti rasējumi. Un tie tālāk tiks nodoti inženierim, kas pēc individuāla pasūtījuma tās uztaisīs, jo Latvijā gatavā veidā tās nevar nopirkt. Iekārta, kas nolasīs no platēm mūziku un to tajās ierakstīs tiks pasūtītas ar interneta starpniecību. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −12,27 €
Materiālu komplekts Nr. 1141898
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties