Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:827323
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS.
Šis biznesa plāns ir izstrādāts, lai prezentētu SIA “Bilance” jaunizveidoto uzņēmumu. Jaunizveidotais uzņēmums ir grāmatvedības, revīzijas un juridisko jautājumu pakalpojumu sniegšanas uzņēmums. Uzņēmums pieder divām personām, pamatkapitālu uzņēmumā iegulda paši īpašnieki. Pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma atrašanās vieta ir Jelgavas ielā , Jelgavas pilsētā.
Uzņēmuma mērķis ir katru gadu palielināt apgrozījuma apjomu par 5% līdz 10%. Lai to sasniegtu, jāpalielina strādājošo skaits no 3 līdz 6 cilvēkiem. Plānots ir paplašināt biroja telpas, kā arī ierīkot papildus darba vietas un paplašināt pakalpojumu sortimentu un tirgu ārpus Jelgavas pilsētas..
Uzņēmuma pamatkapitāls tā reģistrācijas brīdī sastādīs Ls 2000, ko veido viena īpašnieka daļa 49% un otra īpašnieka daļa 51 %. Lai uzsāktu uzņēmuma darbību, nepieciešams vēl papildus starta kapitāls no kredītiestādes, kas sastāda Ls 10200.
Plānotā pakalpojuma cenas tiks noteiktas, vadoties no šobrīd pastāvošajām vidējām cenām šajā nozarē. Par galveno sniegto pakalpojumu cenas noteikšanas kritēriju kalpo konkurentu uzņēmumu cenas.
Uzņēmumā sākumā plānots kopā nodarbināt 5 cilvēkus, ieskaitot vadītāju. SIA “Bilance” personālu veido divi grāmatveži, grāmatvedis-konsultants, jurists un revidents.
Pirmajā darbības gadā (6 mēnešos) uzņēmums ar saviem pakalpojumiem gūs peļņu Ls 1820, peļņa nav liela, jo uzņēmums darbojās tikai 7 mēnešus. Ar katru nākamo gadu peļņa aug.
1. SIA „BILANCE” APRAKSTS UN DARBĪBAS VEIDI
Pamatinformācija par uzņēmumu.
Uzņēmuma juridiskais statuss: sabiedrība ar ierobežotu atbildību (SIA)
Uzņēmuma nosaukums: "Bilance"

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties