Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:518498
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums   
2.  Uzņēmuma apraksts   
3.  Uzņēmuma mērķi   
4.  Uzņēmumu misija   
5.  Uzņēmuma veiksmes atslēga   
6.  Pakalpojumu apraksts   
7.  Mārketinga plāns   
8.  Peļņas uzlabošanas metodes   
9.  Reklāma   
10.  Kopsavilkums par personālu   
11.  Kopējā nepieciešamā naudas resursu summa. 1.tab.   
12.  Kredīta dzēšanas shēma. 2.tab.   
13.  Pirmseksplutācijas izdevumi. 3.tab.   
14.  Eksplutācijas izdevumi. 4.tab.   
15.  Kopējie ienākumi no restorāna apmeklējuma. 5.tab.   
16.  Ienākumu prognozē. 6.tab.   
17.  Peļņas plāns 7.tab.   
18.  Finanšu plāns 8.tab.   
19.  Riski   
20.  Rezultātu tabula un secinājumi. 9.tab.   
Darba fragmentsAizvērt

Veicot restorānu tirgus analīzi Latvijā, liekot akcentu uz Rīgas restorāniem, tika pieņemts lēmums jauna restorāna „EL MASARY” atvēršanā Rīgas centrā, kas tiks balstīts uz ēģiptiešu stilu un ēdienu tradīcijām, kas ļaus cilvēkiem justies tā it kā viņi būtu devušies nelielā ceļojumā uz Ēģipti un izbaudījuši labākos ēģitiešu nacionālās virtuves ēdienus. „EL MASARY” atšķirsies no citiem restorāniem ar savu interjeru, ērtu atrašanāš vietu, kā arī tiks aprīkota autostāvvieta klientu automašīnām, būs daudzveidīga ēdienu, uzkodu, desertu un dzērienu izvēle, patīkamām cenām un augstu apkalpošanas līmeni, kas palīdzēs restorānam paaugstināt reputāciju un piesaistīt vairāk klientu.
Izpētot šobrīd esošo situāciju nekustamo īpašumu tirgu tika pieņemts lēmums telpu pirkšanai priekš restorāna, kuru kopējā platība ir 400 m2. No tiem 100 m2 aizņems virtuve, 20 m2 garderobe, 10 m2 WC, 30 m2 ofisa telpai, pārējā 240 m2 platība klientu apkalpošanai, kas tiks paredzēta 140 cilvēku apkalpošanai.
Restorāns būs atvērts klientiem katru dienu no 10:00 līdz 23:00. Restorāna personāls sastāvēs no : šefpavārs, 2 pavāri, 2 pavāra palīgi, administrators, grāmatvedis, 4 oficianti, 2 bārmeņi, 2 apsargi, garderobes darbinieks, apkopēja. Personāls strādās pēc iepriekš sastādīta grafika. Personāla sastāvs ir sākuma stādijā, vēlāk attīstības laikā iespējams tiks pieņemti vēl jauni darbinieki.
Pirmais restorāna gads tiks vērsts uz rekonstrukciju, aprīkojumu un daudzām reklāmām, kas palīdzēs pievilināt klientus. Savukārt, otrais gads tiks veltīts dažādiem pārsteigumiem, atlaidēm un orientēsies vairāk uz klientu piesaisti. Turpmāk izveidosies pastāvīgo klientu skaits, kuri savukārt arī reklāmes restorānu, kā arī darbosies ārējas reklāmas, tādas kā avīzēs, televīzijā, radio un arī reklāmas baneri uz ielām.
Restorāna atvēršanai un veiksmīgai darbībai balstoties sākuma proektēšanu tika aprēķināta nepieciešamā summa 450 000 ls. Šī summa tiks ņemta kredītā uz 10 gadiem ar procentu likmi 9% gadā. Kredīta pamatsummas atmaksa sākas no 3.gada, kad tiks izmaksāti 7% no pamatsummas. Tālāk ikgada maksājumi pieaugs par 8%.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1112186
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties