Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
8,49
Ietaupījums:
1,61 (19%)
Cena ar atlaidi*:
6,88
Pirkt
Identifikators:986383
Vērtējums:
Publicēts: 08.07.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2013.g. - 2013.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  KOPSAVILKUMS    3
1.  UZŅĒMUMA VISPĀRĒJS RAKSTUROJUMS    4
1.1.  Pamatinformācija par uzņēmumu    4
1.2.  Misija un mērķi    4
1.3.  Uzņēmuma plāni    5
2.  PAKALPOJUMA APRAKSTS    6
2.1.  Piedāvājuma sortiments    6
2.2.  Piedāvāto pakalpojumu cenas    6
3.  UZŅĒMUMA VADĪBA UN PERSONĀLS    7
4.  TIRGUS ANALĪZE    8
4.1.  Mērķa tirgus un tirgus daļa    8
4.2.  Konkurenti    8
4.3.  Tirgus stratēģija    9
4.4.  SVID analīze    9
5.  FINANŠU APRĒĶINI    10
5.1.  Izdevumu aprēķini pirmajam darbības gadam    10
5.2.  Ienākumu aprēķini pirmajam darbības gadam    13
5.3.  Naudas plūsma    14
6.  MĀRKETINGA ANALĪZE    15
6.1.  Uzņēmuma cenu politika    15
6.2.  Pakalpojuma veicināšanas pasākumi    15
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    17
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Tika izstrādāts Biznesa plāns restorānam Vecrīgā.
2. Uzņēmuma darbības uzsākšanai nepieciešams kredīts EUR 70 000,00 apmērā uz 5 gadiem.
3. Restorāna telpas ar kopējo platību 220m2 tiks īrētas.
4. Sagatavošanās darbi aizņems 4 mēnešus.
5. Restorāna misija ir apmierināt jebkura cilvēka vajadzības, izvēloties ēdienu no mūsu piedāvātās ēdienkartes un izbaudīt brīvdienu vakarus patīkamā gaisotnē.
6. Restorāna mērķis ir 5 - 10 gadu laikā iegūt pieredzi un attīstību tādā līmenī, lai varētu uzsākt veidot „restorānu ķēdi”.
7. Uzņēmuma plāns – iegūt pieredzi, klientus un pēc gada paplašināt telpas.
8. Pēc pieciem gadiem atvērt vēl vienu restorānu kādā no Latvijas pilsētām.
9. Ikdienas piedāvājuma ēdienkartē būs 4 tautu ēdieni – latviešu, uzbeku, krievu un japāņu.
10. Cenas paredzētas klientiem ar vidējiem ienākumiem.
11. Pirmā darba gadā uzņēmumā būs nodarbināti 11 darbinieki.
12. Galvenie konkurenti - Gan Bei, Čilli Pica, Vairāk saules.
13. Gada izdevumi algām, administratīvie izdevumi, iekārtu un inventāra iegādei, remonta darbiem un reklāmai sastāda EUR 469 670,89.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,58 €
Materiālu komplekts Nr. 1373230
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Biznesa plāns restorānam SIA "Variety of Food"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/986383

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties