Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:510172
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.09.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma apraksts    3
2.  Uzņēmuma pamatvirzieni    4
3.  Tirgus izpēte    5
4.  Pakalpojumi    6
5.  Uzņēmuma struktūra    7
6.  Nobeigums    8
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma pamatvirzieni



SIA ,,k" izveidots ar mērķi sniegt medicīniskus pakalpojumus ar mugurkaula slimībām sirgstošiem pacientiem rehabilitācijas procesā un fizioterapijas pakalpojumus turpmākai veselības uzturēšanai, uzlabošanai un profilaksei. Saskaņā ar LR Ministru Kabineta Obligātajām prasībām medicīniskās rehabilitācijas iestādēm IV noteikumu par rehabilitācijas iestādēm, SIA ,,k " rehabilitācijas kabinets ir medicīniskās rehabilitācijas iestāde, kur pacientu aprūpē lieto vienu vai vairākas medicīniskās rehabilitācijas tehnoloģiskās bāzes līmenī. Rehabilitācijas kabinetam ir vairāki veidi, no kuriem SIA ,,k" pārstāv fizioterapijas kabinetu. Kā papildu pakalpojums - nodrošināsim ar fizisko slodzi jebkuru personu, kura to vēlas. Līdz ar to atvērsim moderni aprīkotu trenažieru zāli ar desmit dažādu veidu trenažieriem: spēka trenažieri ar blokiem, brīvo svaru trenažieri, soli un cits papildaprīkojums. Nodarbības notiks profesionālu un atsaucīgu treneru uzraudzībā, pēc katram apmeklētējam individuāli sastādītas treniņu programmas, atbilstoši jebkurai fiziskai sagatavotībai un mērķim (liekā svara samazināšana, ķermeņa formu korekcija, muskuļu masas palielināšana, spēka attīstīšana). Piedāvāsim individuālus treniņu programmas.


SIA ,,k" darba laiks apmeklētāju apkalpošani paredzēts septiņas dienas nedēļā: darba dienās no 9:00 līdz 21:00, brīvdienās no 9:00 līdz 16:00. Šāds darba laiks izvēlēts tāpēc, lai apmierinātu visas mūsu potenciālo klientu grupas.

Tā kā uzņēmums dibināts 2003.gadā, tad pirmo gadu domājams beigsim bez zaudējumiem.

SIA ,,k" pieskaitāms mazo uzņēmumu kategorijai. Apgrozījumu 2003.gadam prognozējam līdz 18 000,00 Ls gadā un katru gadu plānots, ka tas palielināsies par 15%.


Mūsu mērķis ar reklāmas un sadarbības partneriem ir panākt 100% atpazīstamību Rīgās rajona Vidzemes priekšpilsētā, kur pašlaik nav šāda veida iestādes. Tādejādi esam iecerējuši sadarboties ar apdrošināšanas kompānijām, noslēdzot līgumu, kā arī profilaktisko pakalpojumu (masāžas) sniegšana darba vietās, kas nozīmē sadarbību ar dažāda veida un nozaru uzņēmumiem. Pamatojoties uz iepriekš teikto, cenu līmenis lielai daļai klientu būtu bezmaksas, kas varētu mums kļūt par lielākajiem konkurentiem Vidzemes priekšpilsētā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1174608
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties