Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:456357
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5.2. SAGĀDES, RAŽOŠANAS UN REALIZĀCIJAS PROCESS
Viss ,izņemot biljarda galdus, atrodas Latvijā un piegādi es spētu es noorganizēt kopā ar pārdevējiem. Lai samazinātu izmaksas, ir iespēja pašam noīrēt mikrobusu un pašam visu piegādāt. Visproblemātiskākais šeit ir biljarda galdu loģistika, jo tā piegādi vajadzēs pašam individuāli norunāt ar ražotāju, bet biljarda galdi arī ir lieli, tāpēc pastāv iespēja, ka nāksies īrēt konteineri jūras pārvadājumiem. Turklāt klāt vēl nāk atmuitošanas procesi, un droši vien būs jāapmaksā nodokļi.
Pārtikai un dzērieniem meklēšu lētākos variantus, iespējams, pirktu kāda no "Cash&Carry" veikaliem vai citās bāzes, lai ietaupītu pēc iespējas vairāk naudu un transportu noorganizētu pats, jo piegādes nebūs tik lielas. Produktiem noteikti veidotu nelielus krājumus, kurus pēc nepieciešamības papildinātu.
Plānotais darba laiks būtu 12:00 – 22:00 darbadienās un svētdienā, bet piektdienā un sestdienā 12-04. Darbiniekiem darba dienā būtu 9h darba diena ar 2 pusdienu pārtraukumiem pa 30 min. Garajās dienās organizētu divas maiņas, lai darbinieks varētu atpūsties.

5.3. UZŅĒMUMA VADĪBA UN NODARBINĀTĀS PERSONAS
Uzņēmumam nebūs vajadzīgi daudz darbinieki, jo uz vietas pārsvarā būs nepieciešama 1. persona – bārmenis / kasieris, aizņemtas dienās droši vien 2. darbiniekus, lai spētu efektīvi apkalpot visus klientus. Apmācības šiem darbiniekiem veiks vadītājs un vietnieks pa maiņām. Darbiniekiem būs jābūt ļoti patstāvīgiem, jo tiem būs jāspēj pašiem organizēt klientu plūsmu un jāuzņemas atbildība par darba vietu.
Uzskatu, ka kopumā varētu būt nodarbināti 8-10 darbinieki, atkarībā no darbinieku slodzes.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties