Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:137123
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  KOPSAVILKUMS   
2.  UZŅĒMUMA APRAKSTS   
3.  APDROŠINĀŠANAS PRODUKTI   
4.  TIRGUS ANALĪZE   
5.  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA   
6.  VADĪBA UN DARBINIEKI   
7.  FINANSU PLĀNS   
Darba fragmentsAizvērt

RISKS UN PROBLĒMAS
Vislielākais risks jebkurai apdrošināšanas sabiedrībai ir tās uzņemtās saistības (iespējamās atlīdzības). Mūsu sabiedrībai pēc 1997. gada 30. decembra datiem tās ir 590 102 292 LVL. Apdrošināšanas gadījumu iespējamība ir neizbēgama, jo tas ietilpst mūsu biznesā uzņemties risku un ar to ir jārēķinās. Pret iespējamām prasībām pret mums nodrošināmies ar pārapdrošināšanu un rezervēm kā arī mūsu darbinieku (riska parakstītāju) profesionalitāti parakstot risku un izskatot atlīdzību prasības.
Lai arī mūsu darbinieki strādā labi, viņi ir apdrošināti pret kaitējuma nodarīšanu kompānijai. Esam apdrošinājušies arī pret darbinieku saslimšanu, nelaimes gadījumiem, ugunsgrēkiem, biznesa pārtraukšanu u.c., un tādejādi pasargājušies pret veselu virkni risku.
Diemžēl ir arī daudzas iespējamās problēmas un riski, kuru sekas novērst nav mūsu spēkos, pret kuriem apdrošināties nevaram. Tie ir makrovides faktori. Latvijā ir vērojams slikts demogrāfiskais stāvoklis, kas ilgā laikā var kļūt nelabvēlīgi biznesam kopumā. Tiesisko un ekonomisko vidi uzskatam par mums samērā labvēlīgu, Latvijas apdrošināšanas likumdošana ir beidzot sakārtota, traucē vienīgi daudzās pārmaiņas uz mums attiecošos likumos. Latvijā ir vērojama ekonomiskā izaugsme un ļoti labs inflācijas rādītājs. Runājot par nodokļu sistēmu pagaidām tā ir ļoti labvēlīga, jo apdrošinātājiem no prēmijām nav jāmaksā gandrīz vai nekas, taču tālākā nākotnē stāvoklis var mainīties, ņemot vērā, ka Latvija tiecās uz Eiropas savienības standartiem, kur dažās valstīs ir jāmaksā pat 15 – 20% apdrošināšanas nodoklis. Ar nopietnām problēmām varam saskarties, notiekot negatīvām izmaiņām valsts politiskajā vidē, taču domājams, ka nākošā saeima un valdība valstij un uzņēmējdarbībai kopumā nekaitēs.
Uz nākotni raugāmies optimistiski, un domājam, ka gūsim panākumus savā tālākajā darbībā.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1248578
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties