Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:984100
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Jautājums par sporta pasākumu ekonomisko efektu, it īpaši saistībā ar lielu sporta pasākumu organizēšanu, tai skaitā Olimpisko spēļu organizēšanu, kuru ekonomiskā ietekme jāskata kontekstā ar dažādiem ekonomiskās izaugsmes rādītājiem. Ņemot vērā pārrunāto, jānorāda, ka nākamā pusgada dienaskārtībā būs jautājums par sporta pasākumu ekonomisko efektu, it īpaši saistībā ar lielu sporta pasākumu organizēšanu, kuru ekonomiskā ietekme jāskata kontekstā ar reģionālo attīstību. Lai gan ir jānošķir gan pozitīvie, gan negatīvie aspekti, piemēram, rekreācijas iespēju palielināšanās teritorijā, kurā tiek organizēts liela mēroga sporta pasākums (piemēram, futbola čempionāts, olimpiskās sporta spēles), kā arī jautājums par finanšu ienākumu palielināšanos personām, kuras tieši sporta pasākuma organizēšanā nav piedalījušās.
Eiropas Komisija, lai izvērtētu Eiropas Savienības dalībvalstu pieredzi liela mēroga sporta pasākumu plānošanā un investīciju piesaistīšanā, kā arī statistiskās informācijas apkopošanā, izveidojusi darba grupu, kas sanāksmes laikā iepazīstināja ar ziņojumu par izvirzāmajiem uzdevumiem, kuru sasniegšana ir īstenojama kā nacionālajā, tā Eiropas līmenī. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties