Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:903686
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai gan viesnīcas panākumu atslēga ir darbs komandā, kas nozīmē visu viesnīcas dienestu lieliska sadarbošanos, šo sadarbību, manuprāt, viesis nedrīkst redzēt, viņa interesēs ir redzēt šīs sadarbības rezultātus - pakalpojuma kvalitāti. Tādēļ viesu uzņemšanas dienests, manuprāt, ir pats nozīmīgākais viesnīcas iespaida veidošanā viesu acīs. Neskaitot viesa redzētās reklāmas internetā, kas rada pirmo iespaidu par viesnīcu viesa acīs, dzirdētās atsauksmes no draugiem un pašas viesnīcas fasādi, iedodoties tajā, viesu uzņemšanas darbiniekam ir neatņemama loma viesnīcas tēla veidošanā. Viesu uzņemšanas dienesta darbinieks ir pirmā persona, ar kuru viesim veidojas verbālā komunikācija. Tā kā viesu uzņemšanas dienestu var uzskatīt par viesnīcas seju, arī katra uzņemšanas dienesta darbinieks iegulda lielu lomu viesnīcas tēla veidošanā.
Labākajām uzņemšanas dienesta darbiniekam vissvarīgāk, manuprāt, ir būt profesionālim savā jomā, viņam ir jāmāk komunicēt ar viesi, saglabāt vēsu prātu jebkurā situācijā, jo viesis jūt viesnīcas gaisotni arī caur uzņemšanas dienesta darbinieku, ja uzņemšanas dienesta darbinieks ir mierīgs, ieturēts, pārliecināts par sevi un par to, ko viņš dara, arī viesis ir pārliecināts par to, ka viss ir kārtībā. Strādājot viesu uzņemšanas dienestā, bieži vien gadās situācijas, kuras var izsist darbinieku no sliedēm, bieži vien gadās saskarties ar stresa situācijām, piemēram, kad kāda tehnikas iekārta pieviļ, ļoti svarīgi ir saglabāt vēsu prātu un neizrādīt savu satraukumu viesim, lai arī viesī neizraisītu satraukumu. Un LABĀKAJAM viesu uzņemšanas darbiniekam ir jāmāk saglabāt vēsu prātu ne tikai viesa priekšā, bet arī savu kolēģu priekša, lai veicinātu pozitīvu un mierīgu atmosfēru kolektīvā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties