Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:845168
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.06.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ja vēlamies kaut ko panākt un sasniegt savā darbībā (trenera darbā), bez pozitīvā aspekta saskarsmē nevar iztikt. Par pozitīvo aspektu saskarsmē ar cilvēku, kuru vēlamies ietekmēt un „vest” pa izaugsmes ceļu, es saprotu – mērķu un uzdevumu izklāstīšanu tā, lai abas puses vēlētos sadarboties to realizācijā. Pirmkārt svarīgs ir abpusējs kontakts (kad viens runā, rāda otrs klausās, iegaumē un atkārto un otrādi). Otrkārt saskarsmē ar sportistu trenerim jācenšas panākt, lai sportists justos nozīmīgs. Komandu spēlē, piemēram- futbolā, trenerim jāprot strādāt un izprast katru spēlētāju.
Kopumā es kā futbola treneris, salīdzinātu savus pienākumus ar laba oratora darbu, kurš katru pateikto frāzi, teikumu pārvērš svarīgā, būtiskā runā. Bet trenerim nav jāprot tikai labi, saprotami izteikties, bet arī jācenšas uzklausīt sportistu un izprast to. Pārrunās ar sportistu trenerim jācenšas atzīmēt viņa rīcībā pozitīvo, stimulēt darboties iespēju virzienā, kur iespējams gūt labākus panākumus (futbolā – konkrētā spēlētāja ampluā). Trenera atbalsts un uzmundrinājums vairo sportista spēkus, un tas cenšas vairāk izpausties citu sportistu vidū, protams, dažkārt šis individuālisms var sabojāt visu komandas spēli. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1150959
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties