Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:750675
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.09.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
3.  Dekoratīvais apmetums    3
4.  Fasādes plāksnes    4
5.  Koka apdare    5
6.  Salīdzināšana    6
7.  Vidējie izcenojumi    7
Darba fragmentsAizvērt

Dekoratīvo apmetuma veidi un specifika ir ļoti dažāda. Pirms sāku vēlos piebilst, ka šo apmetumu veidu drīkst uzklāt tikai tad, kad materiāla armētais pamats ir sauss, attaukots un attīrīts no gružiem, un uz fasādes ir uzklāta speciāla grunts, kas domāta lai dekoram būtu labākas adhēzijas spējas. Visparastākais ir baltais dekoratīvais apmetums, ko uzklājot pēc tam var nokrāsot pēc savas izvēles. Tā sastāvā ietilpst kaļķis un baltais cements, kas ir atzīts pēc savas komponentes par bīstamu. Dekoratīvā apmetuma uzklāšana ir ļoti individuāla māksla, tam pieejami vairāki biezumi – 1.2 mm, 2 mm, 3 mm, 3.2 mm, 3.5 mm un 5 mm. Jo to uzklājot, pēc tam tas ir jāizsmērē ar speciālu ķelli vai nu vertikālā, vai parasti apaļvirzienā, rezultātā iegūstot viendabīgu klājumu. Apmetums ir noturīgs pret atmosfēras iedarbību, ar augstu ūdens tvaiku caurlaidību (difūziju). Lielākais pluss ir tāds, ka to var uzklāt visnepiemērotākajās vietās, tādas kā kolonnas un pilastri. Tomēr cik profesionāli to izdara, tāds rezultāts arī paliek. Tikai retais uzņemas šādu atbildību uz sevis, jo reāli tas, kurš to uzņemas atbild par tās mājas dizaina iznākumu. Mīnusi – nedrīkst klāt lietus(noskalots) un vētras(aizpūsts) gadījumā, un jābūt vairāk par +5 grādiem. Ir daudzi jau gatavi dekoratīvie apmetumi(akrila), kuri nav jākrāso(drīkst krāsot), bet tikai piejaucot ūdeni, liec uz fasādes:
1.RESIMARM - Produkts izgatavots no smalki samalta marmora drumstalām, kā saistviela izmantota akrila un sintētisko sveķu emulsija, gatava lietošanai.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1375022
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties