Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:707740
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tad nu esam nonākuši pie tāda secinājuma, ka novērtēsim , vai paprasīsim kādam speciālistam, kas labāk piestāv katram mūsu augumam individuāli. Jo tikai tad ka būsim izpratuši paši sevi, spēsim iederēties sabiedrībā un iepatikties arī citiem.
Vizuālais tēls nu tā kā būtu izvērtēts un apskatīts, vēl vajadzētu ikvienam kļūt sabiedriskākam un runātīgākam, kā arī iemācīties uzklausīt.
Mums katram ir savs rakstura tips, ir cilvēki, kas labprātāk uzklausa citus, un ir tādi, kas labprātāk runā. Patiesībā ir maz tādu cilvēku, kas spēj gan labi izteikties un ievadīt sarunu, gan spēj pēc tam cītīgi klausīties. Tādēļ ikvienam ir jāmācās, lai kļūtu par labu sarunu biedru, ir jātrenējas, jāiemācās apvaldīt emocijas. Ja šo apgūsim, tad pasaulē būs vairāk labu un patīkamu sarunu biedru, ar kuriem būs prieks kontaktēties.
Nu kad esam iemācījušies labi izskatīties, uzklausīt un savaldīt savas emocijas un raksturu, esam nobrieduši iet ar augstu paceltu galvu un veidot pozitīvas attiecības. Ne vienmēr sākot veidot kontaktu, mums pretī būs cilvēks, kas būs ievērojis šos nosacījumus, bet tas nav iemesls lai nerastos pozitīvas attiecības, jo galvenais ir gribā veidot šīs pozitīvās attiecības. Lai veicas ikvienam sasniegt maksimāli labu rezultātu attiecību veidošanā. Man pašai šis viss ir ļoti palīdzējis, un esmu mācījusies no savām kļūdām.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1318334
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties